ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Șeful FBI pe România m-a vizitat în închisoare mi-a cerut date despre Dragnea, Udrea și Videanu”. Sunt declarațiile șocante ale miliardarului Ioan Niculae, dintr-un interviu cu Liviu Alexa, despre toată gașca lui Coldea, transmite Realitatea.
 
„Ioan Niculae a povestit ca dadea bani cu sacosa catre Viorel Hrebenciuc pentru campania lui Mircea Geoana, dar ca sume mult mai mici decat i se cerea. Fostul patron si latifundiar agricol afirma ca "România e condusa de OMV", firma care detine Petrom. Si ca afacerile lui de productie de ingrasaminte au fost distruse de scumpirea brusca a gazului. Sustine ca, desi resursa e româneasca, politicienii i-au spus ca deciziile se iau la Viena.”, sintetizează Reacțiunea.
 
Guvernul României e la Viena, nu e în România!”, afirmă răspicat omul de afaceri.
 
Nicolae spune că, după această întâlnire, deși își ispășise pedeapsa și trebuia să fie eliberat, miliardarul a mai fost ținut încă trei termene.
 

Liviu Alexa: S-a recomandat a fi cine?

Ioan Niculae: N-auziți? Șeful FBI-ului pe România, de la ambasada americană, că s-a vorbit în engleză. Și au venit la mine la Găești. În sfârșit, am stat la masă acolo, eram singuri. Să-mi spună, să-mi ceară dacă cumva aș putea să-i dau eu niște date despre Liviu Dragnea, Elena Udrea. M-am uitat la el...

Liviu Alexa: Ce an era ăsta?

Ioan Niculae: 2015.

Liviu Alexa: 2015. Mai ziceți. Dragnea, Udrea și...

Ioan Niculae: Dragnea, Udrea și mi-a mai cerut pe cineva atunci.

Liviu Alexa: Cine?

Ioan Niculae: Despre o persoană, dar nu rețin...

Liviu Alexa: Business sau politică?

Ioan Niculae: Nu, tot politică.

Liviu Alexa: Videanu, oare?

Ioan Niculae: Nu, da, de Videanu.

Liviu Alexa: Ha, ce precaut. Bravo!

Ioan Niculae: De Videanu, de Videanu. Am zis: domnul, nu știu cine sunteți. Mi-a zis decât pe gură, că nu mi-a arătat niciun fel de legitimație. Nu știu absolut nimic care să-i... eu știu, de natură, penală, ca dumneavoastră să folosiți împotriva acestor trei persoane. Și nu înțeleg de ce ați venit la mine în închisoare să vă dau aceste informații. Nu mi-ați spus decât rău până acuma. 
 
Integral la StrictSecret.com