ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul croat Mislav Kolakušić l-a înfruntat miercurea trecută pe președintele francez Emmanuel Macron în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, comparând instituirea de către acesta a obligativității vaccinării în țara lui cu pedeapsa cu moartea, arată InfoWars.

„Președinte Macron, având în vedere numeroasele îngrădiri ale drepturilor și libertăților cetățenilor care au existat în Franța în timpul pandemiei, vă cer un singur lucru”:
 
„Cât timp prezidați [Consiliul] UE, să faceți exact opusul a ceea ce ați făcut în Franța”, i-a spus Kolakušić unui Macron mascat.
 
Kolakušić a continuat afirmând că măsurile de vaccinare impuse de Macron nu sunt deloc diferite de „pedeapsa cu moartea”, amintind „zecile de mii” de persoane care au murit în urma injectării.
 
„Pe de altă parte, astăzi ați afirmat că sunteți mândru că în Europa nu există pedeapsa cu moartea”, i-a spus el lui Macron.

„Zeci de mii de cetățeni au murit din cauza efectelor adverse ale vaccinurilor. Vaccinarea obligatorie reprezintă, pentru mulți cetățeni, pedeapsa cu moartea și executarea ei.” 
 
„Aceasta trebuie să rămână o alegere pentru fiecare cetățean! Crima este crimă”, a adăugat el, îndemnându-și colegii să consulte datele referitoare la sănătate ale Comisiei Europene. VIDEO: 

 
Afirmațiile dure ale lui Kolakušić au fost făcute la doar câteva săptămâni după ce Macron a avut o ieșire isterică la adresa persoanelor care nu cedează presiunilor de vaccinare, declarând că vrea să-i „scoată din sărite” pe nevaccinații din Franța, ca parte a „strategiei” sale de combatere a noului coronavirus.
 
Aceasta este doar o dovadă în plus că narațiunea oficială despre COVID se prăbușește în timp real, în timp ce elitele încep să realizeze că încrederea publicului în ele s-a evaporat, conchide autorul articolului de pe InfoWars.
 
În plus, site-ul catholica.ro atrage atenția că, în discursul susținut miercurea trecută la Strasbourg, președintele francez Emmanuel Macron a cerut ca avortul să fie adăugat în Carta UE a drepturilor omului. Iată ce scrie publicația catolică:
 
„Vorbind în fața membrilor Parlamentului European la Strasbourg, în estul Franței, pe 19 ianuarie, Macron a declarat că această cartă a drepturilor, ratificată în anul 2000, trebuie revizuită. 'La 20 de ani de la proclamarea Cartei noastre a drepturilor fundamentale, care a consfințit în special abolirea pedepsei cu moartea pe întreg teritoriul Uniunii, sper că putem actualiza această cartă, în special pentru a fi mai expliciți în ceea ce privește protecția mediului sau recunoașterea dreptului la avort', a spus el. Și a adăugat: 'Să deschidem această dezbatere în mod liber cu concetățenii noștri, de mare conștiință europeană, pentru a da o nouă viață setului nostru de drepturi care forjează această Europă puternică în valorile ei, singurul viitor al proiectului nostru politic comun.'” Discursul lui Macron, în limba franceză, poate fi lecturat aici.
 
VIDEO cu discursul lui Macron: 

 
VIDEO complet de la reuniunea Parlamentului European: