ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Voiculescu e ministru doar cu numele. Cu toate că, oficial, este ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și-a delegat aproape toate atribuțiile secretarei de stat Andreea-Anamaria Moldovan, scriu jurnaliștii de la stiripesurse.ro. 
 
Ordinul a fost semnat de Vlad Voiculescu în 19 februarie, mai precizează sursa citată.

În documentul obținut se arată că Andreea Moldovan coordonează următoarele structuri:
a) Direcția generală asistență medicală, medicină de urgență și programe de sănătate publică;
b) Direcția politica medicamentului, dispozitivelor și tehnologiilor medicale;

c) Direcțiile de sănătate publică județene și ale municipiului București, Institutul Național de Sănătate Publică, Institutul de Hematologie Transfuzională Prof. Dr. C. T. Nicolau, Centrul de Sănătate Mintală și Luptă Antidrog București, Registrul Național al Donatorilor Voluntari de Celule Stem, Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România.

În document se mai precizează că Andreea Moldovan semnează în numele și pentru ministrul Sănătății toate documentele elaborate de acesta, precum și ordinele și instrucțiunile prevăzute la articolul 57 alin. (1) din OUG nr. 57/2019, cu modificările și completările ulterioare.