ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul Japoniei este îndemnat să spună adevărul despre numărul uriaș de reacții adverse provocate de vaccinuri și de decese excesive în timpul unei audieri. Yanagase Hirofumi, un politician japonez, membru al Camerei consilierilor din Japonia, a acuzat guvernul japonez că mușamalizează reacțiile adverse și decesele cauzate de vaccinul COVID-19 cu ARN-mesager, portivit unui articol exploziv publicat de TheGatewayPundit. 

 
VIDEO
 
  

Mai jos este transcrierea discursului domnului Hirofumi:

„Numărul deceselor din Japonia a fost în continuă creștere. După cum puteți vedea din acest panou, creșterea dramatică a numărului de decese este destul de evidentă. Anul trecut, numărul de decese în 2022, a depășit 1,58 milioane, cel mai mare număr de decese de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace Comparativ cu anul 2021, numărul deceselor a crescut cu peste 140.000. În comparație cu 2020, numărul deceselor a crescut cu un număr impresionant de 210.000.

Covidul nu a provocat atât de multe alte decese. Trebuie să existe factori (cum ar fi vaccinurile). Mă întreb cum analizează guvernul această problemă? De fapt, Japonia a fost inundată de oameni, care s-au plâns că s-au simțit rău după ce au primit vaccinul Covid. Am monitorizat cu atenție sistemul de raportare a bolilor suspectate a fi cauzate de reacții adverse la vaccinul Covid.

Dar ne întrebăm dacă sistemul funcționează corect. Numai în cazurile raportate, au existat până la 2001 cazuri de decese suspecte cauzate de vaccin. Numai în investigația desfășurată de compania mea, au existat aproximativ 260 de cazuri în care medicul responsabil a raportat că probabil a existat o legătură între vaccin și deces. Apoi, potrivit ministrului sănătății, există 52 de cazuri în care un medic legist a efectuat o autopsie și a raportat că există o legătură între vaccin și deces.

Cu toate acestea, doar într-un singur caz s-a constatat că există o relație de cauzalitate între vaccin și deces. În mod uimitor, deși peste 2000 de persoane au murit după vaccinare, peste 99% dintre aceste decese nu pot fi evaluate din cauza informațiilor presupus insuficiente.

Au existat deja 2000 de decese. Mai mult, medicii patologi responsabili au autopsiat decesele după vaccinare. Patologul a constatat că a existat  o legătură între vaccin și deces. Da, doar într-un singur caz s-a constatat că există o relație de cost între vaccin și deces. În aceste condiții, cum poate fi evaluat corect riscul vaccinului?  Mă întreb cât de multe alte informații sunt necesare atunci când medicul legist a făcut o autopsie și a stabilit că există o legătură între vaccin și deces. Cu alte cuvinte, există multe cazuri suspecte în care vaccinurile sunt, probabil, cauza decesului, dar dacă se stabilește că toate acestea nu au nicio legătură cauzală cunoscută, riscul real va fi trecut cu vederea!

De exemplu, un bărbat în vârstă de 30 de ani, a murit la trei zile după ce a primit a doua doză de vaccin. Cauza decesului a fost miocardita. Miocardita este o reacție adversă recunoscută în mod obișnuit ca fiind o reacție adversă tipică produsă de vaccinul Covid. Mai mult, ca urmare a autopsiei , medicii au concluzionat că există o legătură între vaccin și deces. Chiar și într-un caz atât de evident, comisia de evaluare, formată dintr-un grup de academicieni amatori plătiți de guvern, a declarat că nu a putut evalua cauzalitatea din cauza lipsei de informații.

Săptămâna trecută, un grup de persoane îndurerate care și-au pierdut membri ai familiei ca urmare a vaccinării a organizat o conferință de presă. Mutsuko Suda, care și-a pierdut soțul, a declarat la acea conferință de presă: 
 
„Guvernul trebuie să spună publicului, adevărul despre partea periculoasă a vaccinului dintr-un punct de vedere neutru.”

Așa cum am menționat mai devreme, consider că este extrem de neobișnuit să existe rapoarte de peste 2.000 de decese după vaccinare. În cazul vaccinului antigripal, doar 7 decese au fost raportate în 2021 printr-un sistem similar. Conform calculelor noastre, procentajul de decese raportate după vaccinul Covid este de peste 38 de ori mai mare în comparație cu vaccinul antigripal.

Gateway Pundit a raportat anterior că un grup de medici foarte respectați au dat în judecată guvernul japonez din cauza mușamalizării vaccinului COVID-19.