ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șase ofițeri CIA au fost plătiți pentru a-și schimba poziția cu privire la originile COVID-19, potrivit unei noi mărturii a unui denunțător, informează Epoch Times.

Un ofițer superior actual al CIA a declarat în fața Subcomisiei selecte a Camerei Reprezentanților a SUA pentru Pandemia de Coronavirus că o echipă CIA formată din șapte persoane a analizat originile COVID-19.
 
Șase dintre membri au crezut, pe baza dovezilor disponibile, că pot spune cu un grad scăzut de încredere că COVID-19 provine dintr-un laborator din Wuhan, China, unde au apărut primele cazuri de COVID-19.

Cel de-al șaptelea membru al echipei și cel mai vechi membru al acesteia a considerat că COVID-19 provine de la animale.

"Denunțătorul susține, de asemenea, că pentru a ajunge la o eventuală determinare publică a incertitudinii, ceilalți șase membri au primit un stimulent monetar semnificativ pentru a-și schimba poziția", au transmis într-o scrisoare din 12 septembrie directorul CIA, William Burns, reprezentantul Brad Wenstrup (republican din Ohio), președintele comisiei, și reprezentantul Mike Turner (republican din Ohio), președintele Comisiei de informații a Camerei Reprezentanților.

"Aceste acuzații, venite dintr-o sursă aparent credibilă, necesită ca aceste comisii să efectueze o supraveghere suplimentară a modului în care CIA a gestionat investigația sa internă privind originile COVID-19", au spus ei.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews