Cetățeanul olandez căutat pentru uciderea fetiței din Dâmbovița a fost găsit mort, a anunțat Mediafax. Informațiile sunt confuze: Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar fi aruncat în fața unui tren, iar apoi a reieșit că de fapt era camion. Cert este că presa olandeză, care a preluat informația privind acest caz, nu scrie nimic despre sinuciderea suspectului.
 
Poliția olandeză a precizat că bărbatul era de mai mult timp sub supravegherea autorităților. „Am fost informati de acest accident de autoritățile din Olanda, dar nu am alte amanunte. Cand o sa am amanunte de la colegii mei olandezi vom reveni cu precizări”, a declarat Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române,  la Realitatea TV.

Cetățeanul olandez fusese pus oficial sub acuzare pentru omor calificat, agresiune sexuală și lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, în cazul crimei din Dâmbovița.
 
Bărbatul acuzat că a răpit-o și ucis-o pe fetița din Gura Șuții, județul Dâmbovița, a fost găsit mort, după ce s-ar fi aruncat în fața unui tren. Informația ar fi fost emisă polițiștilor români de autoritățile olandeze.

Poliția olandeză precizează că individul era de mai mult timp în atenția autorităților. El vizitase țara noastră regulat, începând din anul 2016. Informația a fost confirmată de surse din Poliția de Frontieră.
 
Presa olandeză a aflat și numele acestuia: Johannes V.

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews