ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vera Sharav, supravietuitoare a Holocaustului, este cea care a făcut, pentru prima oară, cred,
paralela istorică între condițiile lagărului de exterminare de la Auschwitz si așa-zisa pandemie, cînd au fost întemnițați oameni sănătoși și nevinovați, în spitale și propriile case, pe motive inventate de boală, si "tratati” cu protocoale medicamentoase toxice, cu scopul instaurării unui regim de teroare si control planetar.
 
La noi, planurile au fost executate sub directa îndrumare a lui Arafat, Gheorghiță, Tătaru, Cercel, Voiculescu, Cîțu, Mihăilă si restul găștii de complici, mulți doctori si așa-ziși influenceri, ale căror fapte "de arme” ies acum, la suprafața, prin comunicatele saptaminale, aproape, si pline de acuzații penale din ancheta DNA. (Cred ca marile dezvăluiri abia acum incep si ne așteapta suprize de proporții … )
 
Comparația ei am făcut-o si eu, separat, fără sa stiu opiniile Verei Sharav, într-o postare, pentru care CNCD m-a amendat, în mod aberant, cu 5000 de lei - decizie atacată de mine, prin avocații foarte buni care ma reprezintă, si pe care instanta de fond a si desființat-o, deja.
 
 
 * * *
 
Uneori, principii importante își pierd conturul si semnificația, prin simpla uitare ori regretabilă confuzie. Dar, mai devreme sau mai tirziu, toți se lovesc de ele, căci viața nu e un slalom vesel și continuu.

Eu am identificat cinci, formulate cît de simplu s-a putut. Și am să vă rog pe voi, să întregiți lista, cu ce considerați mai important, vital sau, poate, mai de actualitate.

1. Justiția e oarbă sau nu mai e justiție deloc.
2. Presa e liberă sau nu mai e presă deloc.
3. Iubirea e necondiționată sau nu mai e iubire deloc.
4. Patria e mamă sau nu mai e patrie deloc.
5. Dumnezeu e unul sau nu mai e Dumnezeu deloc.

Aștept corecturi & completări!
Duminică luminată!