ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Olivia Steer, cunoscuta militantă pentru dreptul la alegere în ceea ce privește vaccinarea, a revenit pe Facebook după ce a fost blocată de cenzorii diviziei din România, cu următorul mesaj: „Pagina mea a fost suspendată, pentru 24 de ore, pentru un comentariu primit de la un cititor, postat în facsimil si însoțit de o scurta nota personala, care suna ceva de genul: "Declarațiile oficiale sînt una. Realitatea crîncenă e alta".

Motivul invocat, desigur, a fost că nu respectă standardele comunității. Dar cel real trebuie sa fi fost puzderia de comentarii cu povești similare și, pe alocuri, indentice, ce i-au urmat și care nu făceau decît să îi confirme autenticitatea.
Asta e - adevărul nu respecta niciodată standardele Facebook sau ale trolilor care îl vînează!
Adevărul irită.
Adevărul înfurie.
Adevărul e că ne eliberează pe noi, iar pe ei îi acuză și încătușează.”

Comentariul cenzurat demasca o nouă atrocitate din spitalele din România, cu o bătrână lăsată să moară, conform mărturiei pe care o redăm și noi aici în foto-captură:

Olivia Steer este și o participantă la mitingurile anti-restricții organizate de Starea de Libertate în București, după cum o dovedesc ultimele postări și, cel mai probabil, va fi prezentă, poate și ca vorbitoare, la următorul protest, anunțat de Pompiliul Diplan pentru 10 aprilie:

„Sâmbătă 10 Aprilie începem in jurul orei 15 protestul nostru pentru Libertate, copii si parinti, bucuresteni si Români din provincie deopotriva, la Universitate, ca de obicei, și apoi plecam in mars catre Cotroceni. Cerem să ne fie ascultată Proclamatia pentru Libertate de la București.”, a scris organizatorul protestelor, promovat cu o filmare și pe pagina jurnalistei Olivia Steer.

La precedenta manifestare, cunoscuta militantă a publicat un mesaj-manifest, pe care îl reluam aici:

„Daca nu-ți pasă că ți-a fost șters dreptul constituțional la libera circulație pentru o gripă cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă nu înțelegi enormitatea îngrădirii dreptului fundamental la muncă, a falimentării programate a IMMurilor, prin restricții fara fundament științific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piata Universității!

Dacă ți se rupe că mare parte din afacerile mici și mijlocii (care asigură două treimi din locurile de muncă din sectorul privat) a dat faliment sau funcționează la limita lui, în numele unei gripe cu rata de vindecare este 99,7%, nu veni la protest, azi, în Piata Universitatii!

Dacă te doare în cot că morții sînt declarați toți, în mod mincinos, morți de covid, ascunși goi, în saci de plastic și înmormântați, ca animalele, fără slujbă creștinească și fără confirmarea medico-legală a cauzei decesului, nu veni, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Daca nu te revoltă că, la ATI, pacienții cu Covid mor legați de pat, sufocați, înfometati și însetați, uciși de protocoalele OMS ale morții, cu complicitatea criminală a eroilor din linia întîi, și declarați, apoi, în mod cinic, morți de Covid, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă te lasă rece că ți se neaga dreptul de a protesta față de măsuri guvernamentale ilogice, neconstitutionale și neargumentate stiintific, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13, în Piață Universității!

Daca ți se rupe că dreptul de acces în spitale, după o viață de cotizatii CASS, pentru afecțiunile cronice sau acute pe care le ai, ți-a fost interzis, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității!

Dacă ți-ai pus doua-trei măști în fiecare zi pe față, te-ai dezinfectat pe mîini din oră în oră, ai făcut Covid și acum dai vina pe cei care nu respectă niste măsuri aberante impuse pentru o gripa cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni, azi, la 13.00, în Piață Universității, la protest!

Dacă îți închipui că guvernele pandemice (Orban și Cîțu), care mituiesc presa cu peste 200 de milioane de euro să inducă populației sentimente de frică irațională, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, îți poartă de grijă și îți vor binele, nu veni la protest, azi, la 13.00, în Piața Universității!

Dacă te amuzi, în loc să te îngrozești, că anunțul înăspririi restricțiilor se face în hohotele generale de rîs ale decidenților politici, în vreme ce ei sint primii care le încalcă, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă nu înțelegi de ce state ale lumii (India, China) au renunțat la isteria pandemica și și-au reluat viață normală, fără măști și fără distanțare și fără ca incidența bolii să crească, nu veni azi, la 13.00, în Piata Universitatii!

Dacă crezi că viața se trăiește în frică de moarte, în numele unei gripe cu rata de vindecare de 99,7%, nu veni azi la protest!

Noi, toți ceilalți, vom fi acolo! Toți!
3 aprilie, Piata Universității, ora 13.00!”

Olivia Steer a fost prezentă și la manifestația anterioară, din 7 martie, de unde a postat o fotografie cu steagurile tricolore și mulțimea, însoțită de următorul mesaj:

Azi, în Parcul Izvor, am strigat: "Libertate!" și "Ori învingem, ori murim!". Și am fost peste 3000. Mass-media a raportat 500. Așa că lumea a scandat, cu mult umor: "Să vină presa, să îi scoatem lesa!".