ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În decembrie 2021, președintele Klaus Iohannis a fost huiduit la ceremonia de depunere a unei coroane de flori în memoria victimelor Revoluției din Decembrie 1989 în Piața Universității, după cum relata ProTv.

Bărbatul care l-a huiduit pe Iohannis se numește Bogdan Suditu. Este inginer și a lucrat ca ofițer de radare militare.
 
"Crimele sunt făcute de prietenii tăi germani, spionii germani..”.
 
 
În cadrul ceremoniei din decembrie 2021, acesta afirmase că Iohannis că este spion german și l-a numit pe președinte responsabil pentru uciderea femeilor gravide și a copiilor, după ce a constatat că airbag-urile mașinilor produse de Continental, fosta Siemens, erau un pericol mortal.

Suditu e expus corupția de Siemens Timișoara. a cărei divizie producătoare de airbaguri a fost „înghițită” ulterior de concernul Continental. Co.
 
„Am descoperit că unele dintre produsele noastre electronice sunt instabile, ceea ce înseamnă că… comanda pentru umflarea airbagului ar putea să nu îl declanșeze la timp… am subliniat că avem probleme de calitate foarte serioase și că… procesele de calitate (al fabricării airbagurilor – n.r.) nu sunt respectate”, le scria la vremea respectivă inginerul piteștean șefilor germani ai concernului Siemens, actualmente Continental.
 

Acum, Suditu ne-a scris pe adresa redacției că a fost amenințat cu internarea forțată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola pentru că a dezvăluit neregulile de la firma germană Siemens.