ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Omul de afaceri turc Abdullah Atas, care a lovit cu maşina un poliţist de la Brigada Rutieră, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor, ultraj şi părăsirea locului accidentului.

În acest moment, șoferul se află internat în spital, sub pază. Medicii vor stabili în zilele următoare  care este starea pacientului, urmând a se decide dacă acesta va fi tratat în continuare într-un spital civil, sub pază, sau va fi transferat într-un spital penitenciar, așa cum prevede procedura. 

Potrivit unor surse judiciare, citate de B1 TV, starea cetățeanului turc este destul de gravă. 

Ancheta în cazul cetăţeanului turc Abdullah Atas, administrator al firmei Atas Light, care are mai multe magazine cu corpuri de iluminat, este făcută de poliţiştii de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului Tribunalului Bucureşti.

Accidentul s-a produs în zona intersecţiei străzii Nicolae Caramfil cu Şoseaua Pipera, unde poliţistul era împreună cu alţi agenţi de la Brigada Rutieră a Capitalei, pentru un control în trafic.

Poliţistul i-a făcut semn şoferului să oprească, acesta a încetinit, dar când a ajuns în dreptul agentului de la rutieră, a accelerat, l-a lovit, acesta a rămas pe capotă aproximativ 400 de metri, apoi a căzut pe carosabil.

După accident, bărbatul a fugit şi a intrat cu maşina într-un parapet.

Poliţistul grav rănit este unul dintre cei mai apreciați agenţi de la Brigada Rutieră. În 2013, a întocmit cele mai multe dosare şoferilor care au consumat alcool şi s-au urcat apoi la volan. Un exemplu este incidentul din luna februarie, tot de acum doi ani, când politistul, aflat în timpul liber, a observat un şofer băut care s-a urcat la volan şi a demarat în trombă. Agentul a anunţat incidentul colegilor săi şi l-a urmărit pe şofer cu mașina personală. Cu ajutorul său, un echipaj de politie a reușit în cele din urmă să îl prindă pe conducătorul auto.