ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Sănătății din Ontario a impus masca studenților, muncitorilor și voluntarilor atunci când aceștia se află în zonele rezidențiale din interiorul unităților de îngrijire medicală pe termen lung, susține LifeSiteNews.

Masca a revenit în căminele de bătrâni cu îngrijire medicală din Ontario, pe măsură ce cazurile cresc.

Începând cu 7 noiembrie, Ministerul Sănătății a impus folosirea măștilor în toate unitățile de îngrijire pe termen lung autorizate din Ontario, în conformitate cu sfatul doctorului Kieran Moore, medicul-șef pentru sănătate, un promotor al vaccinării și măsurilor restrictive Covid.

"Tendințele recente au arătat un nivel moderat spre ridicat de transmitere a COVID-19 în comunitate și o creștere a focarelor de COVID-19 în LTCH, cu un risc crescut de spitalizare în rândul rezidenților", a declarat Kelly McAslan, ministru adjunct adjunct adjunct, divizia de operațiuni de îngrijire pe termen lung, în nota de serviciu, obținută de Canadian Broadcasting Corporation (CBC).
 
Mai multe mii de studii au constatat că măștile au fost ineficiente pentru a opri COVID și că, în schimb, au fost dăunătoare, în special pentru copii.