ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat marți că liberalii vor depune o moțiune de cenzură, în această sesiune parlamentară, dacă Guvernul Dăncilă nu va demisiona.

„Românii, în majoritate zdrobitoare, nu mai vor ca la putere să fie PSD. (...) Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituționale, legale, posibile, pentru a pune punct acestei guvernări. Repetăm solicitarea noastră către Guvern: dați-vă demisia, (...) românii nu vă mai vor în fruntea României. În cazul în care Guvernul nu își va da demisia, PNL va depune, până la sfârșitul sesiunii parlamentare, o moțiune împotriva acestui Guvern”, a declarat Orban, la finalul Biroului Executiv Național al PNL.

El a spus că moțiunea de cenzură va fi depusă până la finalul sesiunii parlamentare când vor considera că este cel mai potrivit moment pentru a obține numărul maxim de voturi.