ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un grup de părinți și medici, cu implicarea organizației politice de dreapta „America's Frontline Doctors” (AFLDS), a depus o moțiune la o instanță federală, redactată de avocatul Thomas Renz, prin care solicită un ordin de restricție temporară „pentru a împiedica extinderea autorizației de urgență a FDA pentru utilizarea vaccinurilor COVID-19 la copiii cu vârsta mai mică de 16 ani", potrivit unei declarații făcute vineri, informează LifeSiteNews.

Moțiunea a fost depusă la Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul de Nord al Alabamei și este îndreptată împotriva ministrului Xavier Becerra și a Ministerului Sănătății și Serviciilor Umane. Semnatarii moțiunii sunt numeroși reclamanți care reprezintă diverse interese și medii, inclusiv „medici și părinți de copii minori care sunt alarmați de faptul că li se oferă copiilor produse experimentale care nu au fost supuse unor studii pe termen lung pe animale sau de siguranță".

„Nu am văzut niciodată atât de multe efecte secundare la vreun vaccin și FDA să nu ia măsuri”, a declarat Dr. Angelina Farella, director medical pediatric al AFLDS. „Vaccinul împotriva rotavirusului a fost retras pentru 15 cazuri de efecte secundare neletale, iar vaccinul împotriva gripei porcine a fost retras pentru 25 de decese. Dar acum, după propriile date ale CDC, asistăm la o creștere de 12.000% a deceselor din cauza acestor vaccinuri și ei încă mai discută despre administrarea acestora copiilor noștri.”

„Copiii noștri nu ar trebui să fie niciodată parte a unui experiment”, a continuat ea. „Nu ar trebui să se acorde autorizații sau mandatări suplimentare. Vrem să păstrăm standardele de siguranță stabilite anterior.”

Dr. Farella a citat, de asemenea, statistici ale Centrelor pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC), care confirmă că „copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19, ceea ce face ca extinderea autorizației de urgență la copiii mai mici să fie inutilă din punct de vedere medical".

Astfel, reclamanții susțin că „pârâții nu pot aduce niciun argument științific care să demonstreze că menținerea stării actuale va crea dificultăți pentru ei sau pentru populație”.

Din punct de vedere juridic, semnatarii petiției susțin că „statisticile singure nu fac posibilă îndeplinirea de către guvern a criteriului de punere în balanță cerut de legea federală (§ 360bbb-3(c)(2)(B)) ca o condiție pentru emiterea de autorizații pentru aceste vaccinuri experimentale”.

După cum se arată chiar în moțiune, „autorizația de urgență presupune ca o intervenție să vizeze o afecțiune gravă sau care pune în pericol viața și ca beneficiile cunoscute și potențiale ale intervenției să fie puse în balanță cu riscurile cunoscute și potențiale”. Cu toate acestea, afirmă reclamanții, „nu există nici măcar pretextul că COVID-19 ar reprezenta o afecțiune gravă sau care ar pune în pericol viața copiilor sub 16 ani, din moment ce CDC recunoaște că aceștia se confruntă cu un risc de mortalitate de 0% din punct de vedere statistic din cauza COVID-19”.

Prin urmare, potrivit avocatului Lowell H. Becraft jr., „nu există niciun interes public în a supune copiii unui program de vaccinare, pentru a-i proteja de o boală care pur și simplu nu îi amenință”. Mai mult, „din moment ce ministrul sănătății nu a reușit să facă nici măcar informările minime prevăzute de lege despre riscurile și tratamentele alternative”, consimțământul informat nu este posibil nici măcar pentru părinți, iar copiii sunt în mod inerent incapabili de un astfel de consimțământ.

Statisticile invocate de reclamanți pentru a-și susține argumentele includ următoarele:

  • La vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.
  • Mai mult de 4.000 de decese au fost legate de administrarea vaccinurilor COVID-19 în ultimele patru luni, față de 1.500 în total în ultimii zece ani pentru toate vaccinurile.
  • Anterior, campania pentru un vaccin experimental a fost oprită de guvern după ce s-au înregistrat 25 de decese inexplicabile (considerate prea multe).
  • Cercetătorii sunt îngrijorați de faptul că proteinele spike din vaccinuri provoacă boala chiar și în absența virusului, traversează bariera hemato-encefalică și ar putea spori tulburările autoimune.

„Am făcut propriile cercetări și știu că practic există un risc de 0% ca tinerii să moară din cauza COVID-19, astfel că mă opun cu înverșunare utilizării unui produs netestat, care nu a fost aprobat în totalitate pentru utilizarea la copii sănătoși”, a declarat reclamantul Matt Schweder, un părinte de copii minori.

„Sunt foarte îngrijorat de modul în care au fost gestionate autorizațiile de urgență și nu cred că tocmai tinerii ar trebui să fie presați de guvern să înceapă să facă un astfel de vaccin, în condițiile în care există atât de multe necunoscute”, a conchis el.

Reclamanții afirmă în moțiune că argumentele lor vor clarifica în fața instanței, „pe baza legii și a unor dovezi științifice bine întemeiate, că: autorizațiile de urgență nu ar fi trebuit acordate niciodată și ar trebui să fie revocate imediat, injecțiile sunt agenți biologici periculoși care au potențialul de a provoca vătămări substanțial mai mari decât boala COVID-19 în sine și că numeroase legi au fost încălcate în procesul de acordare a acestor autorizații de urgență și de promovare a acestor injecții în rândul poporului american”.