ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un magnat thailandez din domeniul media și susținător al drepturilor persoanelor transgender a cumpărat Organizația Miss Universe pentru 20 de milioane de dolari, potrivit companiei sale, care va găzdui de acum înainte concursul internațional de frumusețe, relatează CNN.

Anne Jakkaphong Jakrajutatip este directorul general al JKN Global Group PCL, o companie de distribuție media cu sediul în Thailanda, deși este poate mai bine cunoscută pentru rolul său în versiunile thailandeze ale reality show-urilor, inclusiv "Project Runway".

De asemenea, ea a vorbit deschis despre experiențele sale ca femeie transsexuală și a lucrat în apărarea drepturilor transsexualilor în Thailanda.

JKN Global Group a anunțat miercuri preluarea, afirmând într-un comunicat de presă că intenționează să dezvolte Organizația Miss Universe prin extinderea în Asia - și prin lansarea de noi mărfuri, inclusiv produse de îngrijire a pielii, produse cosmetice, produse de lifestyle, suplimente alimentare și băuturi.