ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ovidiu Doka de la careinews.ro a trecut fulgerător la cele veșnice în urma unui infarct suferit joi, 19 ianuarie, transmite Buletin de Carei. Potrivit presei locale, jurnalistul în vârstă de 40 de ani ar fi suferit un infarct ieri dimineață, în timp ce se afla acasă. Echipajul de ambulanță sosit la fața locului a efectuat manevre de resuscitare, însă jurnalistul nu a răspuns la acestea.

Într-o postare în care ridiculiza nevaccinații Ovidiu Doka râdea și scria în glumă „Mor!”. Un prieten, Voicu Stoian, îi replica: „Tu nu, ei sunt înscriși la o loterie specială”. Până la urmă însă...

Ziaristul Ovidiu Doka este al doilea careian care moare subit în ultimele zile. Fatitic, marți, 17 ianuarie 2023, ultima sa știre de pe propriul site a fost „Intervenție a pompierilor și a poliției la blocul cu zece etaje din Carei pentru a intra in apartamentul unei persoane care nu a fost văzută de câteva zile. Din păcate persoana era decedată”

Avertizorul public Marius Mioc a găsit o postare din 5 noiembrie 2021 a fostului ziarist careian în care în aparență acesta se plângea că deși și el și soția sunt vaccinați, aceasta făcuse covid iar medicul pe care l-a consultat i-a reproșat că vaccinații răspândesc virusul pentru că se cred în siguranță cu vacinul făcut. Din relatarea ziaristului decedat reiese că de fapt medicul avea dreptate: știa că vaccinul nu oprește nici o transmitere și că testarea este o minciună. Doar că ziaristul nu înțelegea. „Oameni buni! Cum te poți simți când un cadru medical îți spune așa ceva?? Adică eu care m-am vaccinat și in 3 ani mor, mi-am asumat asta, mai trebuie sa vina un cadru medical și sa imi mai zică "tu și cei vaccinati sunteți responsabili de numărul mare de infectări din toată țara"...”

Marius Mioc comentează: „A greșit. A murit mai repede. Deși se pare că a avut un doctor care l-a sfătuit de bine.” Iată postarea sa:

„Cum naiba sa te simți când un medic îți spune ..
Voi ăștia vaccinati împrăștiați boala!
Cum sa te simți când un medic îți spune:
Ai testat-o pe nevasta ta pana când a ieșit pozitivă , așa-i?
Domnule Doctor, fix asta mi-a fost și interesul, sa iasă nevasta-mea pozitivă, ca eu sa ma ocup de toate treburile casei, sa fac mâncare, sa spăl, sa merg de nebun prin oraș și sa îmbolnăvesc pe alții cu covid! Așa este.
In seara asta o sa merg sa fac balonașe cu spuma in centrul orașului, da de împrăștiem la câți mai mulți acest covid!
Oameni buni! Cum te poți simți când un cadru medical îți spune așa ceva?? Adică eu care m-am vaccinat și in 3 ani mor, mi-am asumat asta, mai trebuie sa vina un cadru medical și sa imi mai zică "tu și cei vaccinati sunteți responsabili de numărul mare de infectări din toată țara”.
Iar in încheiere, mi-a zis, aaaa pai ea e pozitivă, tu negativ, poți merge liniștit sa ii îmbolnăvești pe toți, cu toate ca, i-am zis ca sunt la al 6 le-a test făcut și tot negativ sunt!
Asta-s eu, un negativist convins!
P.s. 10 metri distanță dacă ne vedem, se poate ca sunt contagios și periculos!
In fine, am anunțat conducerea județului despre cele întâmplate și sper ca asemenea momente nu o sa se întâmple cu cineva care suferă și este bolnav.
Multă sănătate și toate bune.
In încheiere as dori sa multumesc din suflet serviciului de urgente 112 pentru felul in care au tratat problema, cât și doamnei de la serviciul de ambulanta Satu Mare, foarte amabila și cu un har aparte de a ajuta in momente critice.
Doamne ajuta
Alt p.s.
Mama mea adoptiva, care este un medic veritabil in județ, nu ar fi spus sau făcut așa ceva cu nimeni, nici dac ar fi fost picurare cu lumânarea ! Asta o zic eu și sunt sigur de tot ce spun!”

Ovidiu Doka se căsătorise în urmă cu trei ani cu Brândușa Doka.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Citiți și 2023. ANUL 3. ANUL MORȚII SUBITE (și anul în care vacciniștii descoperă apa caldă numai că acum curge cu sânge și cheaguri lungi de doi metri)