ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acest articol a fost tradus de un cititor ActiveNews, care se semnează „Mihai T.”, în secțiunea de comentarii a știrii noastre Malone șochează: Presa centrală minte în legătură cu aprobarea dată de FDA vaccinului Pfizer. Îi mulțumim d-lui Mihai T. și vă invităm să lecturați articolul tradus de el și care conține un studiu realizat dr. Robert Young, publicat pe 20 august 2021 și actualizat pe 30 august.
 
Testele de microscopie cu contrast de fază, de microscopie electronică prin transmisie și scanare, și testele de spectroscopie cu raze x prin dispersie de energie arată ce ingrediente se află în ”vaccinurile” covid.
 
Rezumat: Există patru mari companii farmaceutice care fabrică un așa-numit ”vaccin covid”. Produsele fabricate de acestea sunt: ”vaccinul” ARN-mesager de la Pfizer-Biontech, ”vaccinul” cu ARN-mesager 1273 de la Moderna-Lonza, ”vaccinul” Astrazeneca produs de Institului de serologie al Universității Oxford, și ”vaccinul” covid 19 ”Janssen” produs de Janssen Biontech, o companie farmaceutică a firmei Johnson & Johnson, un adenovirus de tip 26 recombinant, incompetent la replicare, care exprimă proteina spike a presupusului virus Sars-Cov 2. Scopul declarat al acestor companii este să procure imunitate la așa-numitul ”nou coronavirus infecțios” sau Sars-Cov-2, acum denumit Sars-Cov-19.
 
Notă: Autorul s-a ocupat de aceste patru ”vaccinuri” deoarece acestea sunt cele mai cunoscute ”vaccinuri” din spațiul european și american. Dar nu înseamnă că celelalte ”vaccinuri” sunt bune.

Aceste patru companii farmaceutice nu au furnizat în cutiile de la ”vaccin”, în prospect sau pe etichetă detaliile complete privind multe din ingredientele importante sau minore din aceste așa-numite ”vaccinuri”. Scopul acestui articol de cercetare este să identifice ingredientele importante și minore conținute în aceste patru ”vaccinuri”, folosind diferite teste anatomice, fiziologice, și funcționale aplicate fiecăruia din aceste patru vaccinuri. Informația privind ingredientele din ”vaccin” este una critică, iar dreptul la informare este un drept al omului, inclus în legislația mondială prin Codul de la Nuremberg din 1947.

Echipa noastră a efectuat teste științifice asupra fiecăruia din aceste ”vaccinuri”, și am identificat câteva ingrediente sau adjuvanți care nu au fost menționați de producători. În acest moment, aceste ”vaccinuri” sunt administrate către milioane de oameni din toată lumea sub o autorizare de urgență (EUA) emisă de fiecare țară, fără să fi fost dezvăluită complet lista de ingrediente; în unele cazuri, inocularea este impusă de guverne sau angajatori, încălcând drepturile omului stabilite prin codul de la Nuremberg din 1947.
 
Metodologie de lucru și tehnici folosite
 
Au fost analizate patru ”vaccinuri”: cel de la Pfizer-Biontech, ”vaccinul” ARN-mesager 1273 produs de Moderna-Lonza, ”Vaxzevria” produs de Astrazeneca, și ”Janssen” de la Johnson & Johnson. Analiza s-a făcut folosind diferite instrumente științifice și protocoluri de preparare, în conformitate cu noile abordări tehnologice privind nanoparticulele. Instrumentarul folosit include microscopia optică, microscopia în câmp luminos, microscopia cu contrast de fază, microscopia în câmp întunecat, spectroscopia cu fluorescență și absorbție de raze ultraviolete, microscopia cu scanare electronică, microscopia cu transmisie electronică, spectroscopia cu dispersare de energie, difractometru cu raze x, instrumente de rezonanță magnetică nucleară. Acestea au fost utilizate pentru a verifica morfologia și conținutul ”vaccinurilor”. Pentru a produce măsurători înalt-tehnologice, au fost activate toate mecanismele de control și măsurătorile de referință, pentru a obține rezultate verificate.
 
Rezultatele la testele de contrast de fază a sângelui și microscopie în câmp întunecat
 
Imaginile fracțiilor apoase ale ”vaccinurilor” au fost obținute ulterior, pentru a evalua în mod vizual posibila prezență a particulelor de carbon sau grafenului.

Observațiile la microscopia optică au arătat o abundență de obiecte laminare transparente 2D, care au o similitudine foarte mare cu imaginile documentate în literatura de specialitate (Xu și alții, 2019) și cu imaginile obținute folosind standardul rGO (SIGMA) (ilustrațiile 1, 2 și 3). Au fost obținute și imagini cu straturi mari transparente, de diferite mărimi și forme, care apar încrețite, iregulate. Straturi mai mici cu forme poligonale, similare ”fulgilor” descriși în literatura de specialitate (Xu și alții , 2019) pot fi puse în evidență folosind microscopia cu contrast de fază și microscopia în câmp întunecat (ilustrația 3). Toate aceste obiecte laminare erau foarte răspândite în fracția apoasă a sângelui (ilustrația 1) sau a mostrei de ”vaccin” (ilustrațiile 2 și 3), și nu există nici o componentă din brevetul înregistrat care să poată fi asociată cu aceste straturi.
În ilustrația 1 puteți vedea cum arată un ”cuib exploziv” de oxid redus de grafen (rGO) în sânge uman viu necontaminat, după ce omul a fost inoculat cu ”vaccin” covid ce a dus la o coagulare patologică a sângelui [1][2] [55][56][57]
 

Ilustrația 1 este o micrografie a unui cuib de oxid redus de grafen (rGO) vizualizat în sânge uman viu necontaminat, folosind microscopie cu contrast de fază la 1500x. De notat că globulele roșii se coagulează în cristalul rGO și în jurul acestuia, într-un mod cunoscut sub denumirea ”Rouleau”, un cuvânt francez care înseamnă ”a înlănțui”
 
Ce ingrediente netrecute în prospect conțin așa-numitele ”vaccinuri” de la Pfizer, Moderna, Astrazeneca, și Johnson & Johnson ?
 
Pentru a răspunde la această întrebare, a fost prelevată o fracție apoasă din flacoanele celor patru ”vaccinuri” și a fost vizualizată separat (pe rând), folosind microscopia cu contrast de fază magnificată la 100x, 600x, până la 1500x. Aceste observații au arătat dovezi anatomice ale prezenței particulelor de oxid redus de grafen (rGO), care au fost comparate cu micrografii ale rGO de la Chocair și alții (2009) pentru identificare și verificare. [3]
 
Etapele de analiză ale fracțiilor apoase ale ”vaccinurilor”
 
Mostre refrigerate au fost procesate în condiții sterile, folosind camera de curgere laminară și echipamente de laborator sterilizate. Pașii analizei au fost:

1. Diluție în soluție fiziologică salină cu concentrația de 0.9 % (0,45 ml + 1,2 ml)
2. Fracționare polarizată: 1,2 ml hexan + 120 microlitri dintr-o mostră de RD1
3. Extragerea fazei hidrofilice apoase
4. Absorția de raze ultraviolete și scanare prin spectroscopie cu fluorescență
 

În ordinea din schemă: mostră, tub cu raze x, detector, amplificator și analizator multi-canal, rezultate
 
5. Extragerea și cuantificarea acidului ribonucleic din mostră
6. Analiza prin microscopie electronică și optică a fazei apoase
 
”Vaccinul” de la Pfizer: ingrediente care NU au fost trecute în prospect
 
Micrografiile din ilustrațiile 2 și 3 au fost obținute folosind contrast de fază la 100x, 600x și 1500x, și microscopie optică în câmp întunecat și în câmp luminos. [3] În partea stângă a fiecărei micrografii veți observa micrografiile obținute de la fracția apoasă a ”vaccinului” Pfizer care conține rGO. În partea dreaptă a fiecărei micrografii, veți vedea o potrivire cu surse cunoscute care conțin rGO, pentru validare anatomică.

Observațiile folosind contrastul de fază, microscopie în câmp întunecat și în câmp luminos, și microscopia cu transmisie și scanare de electroni efectuate asupra ”vaccinului” de la Pfizer, dar și asupra ”vaccinurilor” de la Moderna, Astrazeneca și Janssen au arătat anumite elemente care ar putea fi fâșii de grafen, cum se poate vedea mai jos în ilustrația 3.
 

Ilustrația 2 arată o imagine cu fracție apoasă luată din mostra de ”vaccin” de la Pfizer (în stânga), iar în dreapta o imagine standard a rGO (în dreapta) (Sigma-777684). Microscopie optică la 100X
 
 

Ilustrația 3. Imagini cu fracție apoasă de la mostra din ”vaccinul” Pfizer conținând oxid de grafen redus (în stânga), și o imagine standard cu oxid de grafen redus și sonificat (în dreapta) (Sigma-777684). Microscopie optică prin contrast de fază, la 600X. În plus, descoperirile noastre sunt confirmate de raportul din La Quinta Columna din 28 iunie 2021, intitulat ”Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă” [4]
 
 

Ilustrația 4 arată lipozomul ”Capsid” ce conține rGO, pe care Pfizer îl folosește în ”vaccinul” lor pentru a vehicula oxidul de grafen, prin atașarea lipozomului de molecule specifice de ARN-mesager pentru a transfera substanțele conținute în lipozom în organe, glande și țesuturi specifice, mai exact în ovare și testicule, măduva spinării, inimă și creier. Imaginea a fost obținută printr-o preparare SEM-cryo
 
Pentru a se realiza o identificare definitivă a grafenului folosind microscopia cu transmisie electronică, este necesar ca observația să fie completată cu caracterizarea structurală a grafenului, prin obținerea unei mostre standard caracteristice folosind difracția electronică (așa cum se vede în ilustrația ”b” de mai jos) [4]. Mostra standard ce corespunde grafitului sau grafenului are o simetrie hexagonală, și în general conține câteva hexagonuri concentrice.
 
 

Ilustrația 4b arată patternul de difracție al oxidului de grafen [4]
 
Folosind microscopia cu transmisie electronică (TEM), am observat o rețea meticuloasă de fâșii flexibile translucide împăturite, cu un amestec de aglomerări multistrat mai întunecate, și cu monostraturi desfăcute culorate în mod mai luminos, așa cum se vede în ilustrația 5 [3][4]
 
 

Ilustrația 5 arată un cuib de nanoparticule de grafen dintr-un ”vaccin” Pfizer. Acestea par a fi agregate
 
Zonele liniare mai întunecate care apar în ilustrația 5 par a fi suprapuneri locale ale păturilor de grafen și un aranjament local al păturilor individuale în paralel cu raza de electroni. [5] După această rețea, se observă niște formațiuni neidentificate rotunde și eliptice care se văd clar. Acestea ar putea corespunde cu găurile generate de forțarea mecanică a rețelei de rGO în timpul ”tratamentului”, așa cum se vede în ilustrația 6. [4][5]
 
 
 

Ilustrația 6 arată o observație la microscopul TEM, unde sunt prezente particulele de oxid de grafen redus din ”vaccinul” Pfizer. Difractometria cu raze x dezvăluie natura lor de nanoparticule cristaline de rGO bazate pe carbon. Această dovadă a fost descoperită inițial de Muestra RD1 și publicată în raportul din La Quinta Columna de pe 28 iunie 2021: ”Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă”, Delgado Martin, Campra Madrid [4]
 
Răspunsul imun la micro și nano-particulele organice și anorganice introduse prin dietă, metabolism, mediu și prin injectare
 
Cristalul sanguin de culoare portocaliu deschis care apare mai jos este acid uric solidificat, provenit din ingestia unei diete înalt calorice pe bază de carne, sânge și fluide interstițiale de la animale. De notat că există câteva celule neutrofile care încearcă să curețe și să îndepărteze această masă toxică. Acesta este scopul principal al celulelor albe: să gestioneze și să ajusteze echilibrul delicat al PH-ului din fluidele corpului.
 
 
 
În videoclipul de mai sus se pot observa două celule neutrofile care înoată prin plasma sanguină (celulele neutrofile constituie două treimi din totalul celulelor albe din sânge). Neutrofila din stânga se mișcă în jos pentru a prelua o transformare biologică de la o enzimă în formă de Y, cum ar fi Candida Albicans. În decurs de aproximativ 1 minut, se observă cum această neutrofilă expulzează acest ferment în formă Y înapoi în plasma sanguină.
 

Două celule neutrofile care înoată prin plasma sanguină și se ocupă de transformări patogene sau biologice are bacteriilor și enzimelor, provenite de la degenerarea celulară a ceea ce erau înainte celule sănătoase ale corpului
 
Aceasta e funcția principală a neutrofilelor: să se ocupe de micro și nano-particulele organice și anorganice, cum ar fi acid lactic, acid uric, bacterii, enzime, mucegai (mold) și chiar oxid de grafen, așa cum se vede în micrografia de mai jos (în partea dreaptă denumită GO, iar în partea stângă o neutrofilă denumită NET). Încă o dată: neutrofilele sunt celule albe din sânge care încearcă să izoleze și să îndepărteze oxidul de grafen, un patogen acidic conținut în aceste așa-numite ”vaccinuri” Cov-2-19, așa cum se vede în micrografia în câmp întunecat de mai jos !
 

Micrografia în câmp întunecat de mai sus arată oxid de grafen (GO) și otrăvirea și distrugerea neutrofilelor (NET - care constituie peste 60 % din toate celulele albe din sânge), care sunt proiectate să preia și să elimine substanțe străine toxice, biologice sau chimice. Oamenii de știință de la Institutul Karkknska, de la Universitatea din Manchester, de la Politehnica din Chalmers, precum și echipa științifică a dr. Robert Young au arătat că sistemul imunitar uman reacționează la oxidul de grafen în același fel ca la bacterii, enzime (yeast) sau mucegai (mold)
 
Spectroscopia în raze x cu dispersie de energie arată prezența rGO în ”vaccinul” Pfizer [5][6][7]
 
Fracția lichidă din mostra de ”vaccin” Pfizer a fost apoi analizată cu privire la conținutulul chimic și de elemente, folosind spectroscopia în raze x cu dispersie de energie (EDS), așa cum se vede în ilustrația 7. Spectrul EDS a arătat prezența carbonului și oxigenului, verificând prezența elementelor rGO precum și a sodiului și clorului, din moment ce mostra care apare în ilustrațiile 2, 3, 5, și 6 era diluată într-o soluție salină.
 
 

Ilustrația 7 arată un spectru EDS privind ”vaccinul” de la Pfizer, văzut la microscopia electronică prin dispersie de energie (ESEM), cuplată cu o microsondă în raze x prin EDS (unde pe axa X=Kev, pe axa Y=număr) identificând elementele carbon, oxigen, sodiu, și clor
 
Cuantificarea ARN-ului mesager din ”vaccinul” Pfizer
 
Cuantificarea ARN-ului din mostra de la Pfizer s-a făcut prin protocoluri convenționale (Fisher). Conform programului specific folosit pentru calibrarea spectro-foto-metrului NanoDrop TM 2000 (soft Thermofisher), spectrul de absorbție în ultraviolet al fracției totale apoase a fost corelată cu o valoare de 747 nano-grame/micro-litru, acestea fiind substanțe necunoscute absorbante de UV. Totuși, după extragerea ARN-ului folosind kitul comercial (Thermofisher), cuantificarea folosind măsurătoarea cu flourescență Qbit specifică ARN (soft Thermofisher) a arătat că numai 6 t micrograme/microlitru ar putea avea tangență cu prezența ARN-ului. Spectrul a fost compatibil cu un vârf de rGO situat la 270 nanometri.

În conformitate cu imaginile la microscop prezentate aici, mare parte din această capacitate absorbantă s-ar putea datora fâșiilor similare grafenului, aflate din abundență în suspensia fluidică din cadrul mostrei. Concluziile sunt susținute și de fluorescența înaltă din mostra cu maximum 340 nanometri, în conformitate cu valorile de vârf ale rGO. Trebuie amintit că ARN-ul nu arată fluorescență spontană când este expus la ultraviolet.
 
 

Ilustrația 8 - Spectrul ultraviolet al fracției apoase din mostra de ”vaccin” Pfizer [1][2][3][5][6]
 
Testarea fluorescentă în ultraviolet a fracției apoase din mostră pentru a detecta oxidul de grafen redus (rGO) [6]
 
Absorbția ultraviolet și spectrele de fluorescență au fost obținute folosind spectrofotometrul cu citire multi-modală pentru imagistică celulară Cytation 5 (Biotek). Spectrul de absorbție UV a confirmat un vârf maxim de 270 nanometri, compatibil cu prezența nanoparticulelor de rGO. Un maxim de fluorescență UV de 340 nm sugerează de asemenea prezența unei cantități semnificative de rGO în mostră (Bano și alții, 2019).
 
 

Ilustrația 9 - Absorbția UV și spectrele de fluorescență au fost obținute prin spectrofotometrul cu citire multi-modală pentru imagistică celulară Cytation 5 (Biotek). Spectrul de absorbție UV a confirmat un vârf maxim la 270 nanometri, compatibil cu prezența rGO. Fluorescența UV la un maxim de 340 nm sugerează de asemenea prezența unor cantități semnificative de rGO în mostră (Bano și alții, 2019)
 
 

Ilustrația 10 - Analiza spectroscopică UV a arătat o adsorbție (adsorption) datorată prezenței de oxid de grafen redus, confirmată de observarea mostrei cu microscopie în spectru ultraviolet
 
Ilustrațiile 11 și 12 de mai jos arată o micrografie conținând alte nano și micro-particule care au fost identificate în așa-numitele ”vaccinuri” de la Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Janssen, și analizate folosind un microscop electronic cu scanare de mediu (SEM) cuplată cu o microsondă în raze x a unui sistem cu dispersie de energie (EDS) care dezvăluie mărimea particulelor, compoziția, distribuția și natura chimică ale micro și nano-particulelor observate [6][7][8]
 
 


Ilustrația 11 arată resturi ascuțite, la nivel de microni, în lungime de 20 micro-metri, identificate în așa-numitul ”vaccin” de la Pfizer. Acestea conțin carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor, și azot
 
 

Ilustrația 12 arată o particulă cu lungimea de 20 micro-metri identificată în așa-numitul ”vaccin” de la Pfizer. Este compusă din carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor, și azot
 
Ilustrațiile 13 și 14 de mai jos arată micrografii cu diferite micro și nano-particule care au fost identificate în așa-numitele ”vaccinuri” de la Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Jannsen, și analizate folosind un microscop electronic cu scanare de mediu (SEM) cuplat cu o micromăsurătoare cu raze x efectuată printr-un sistem de dispersare a energiei (EDS) care arată mărimea particulelor, distribuția compoziției și natura chimică ale micro și nano-particulelor aflate sub observație.
 
Există paraziți în ”vaccinurile” de la Pfizer?
 
În ”vaccinul” de la Pfizer a fost observat un corp alungit în mărime de 50 de microni, așa cum se vede în ilustrația 13. Aceasta e o prezență misterioasă în ”vaccin”. Pare a fi Trypanosoma cruzi și a fost identificat anatomic ca fiind acest parazit. Câteva variante ale acestui parazit sunt letale, iar el e una din multele cauze ale sindromului de imuno-deficiență dobândit (SIDA) (conform Atlasului de parasitologie la om, ediția a 4-a, Lawrence Ash și Thomas Orithel, pag. 174-178) [9]
 
 

Ilustrația 13 arată un parazit Trypanosoma având aproximativ lungimea de 20 microni, care se găsește în așa-numitul ”vaccin” de la Pfizer. Este compus din atomi de carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor și azot
 
 

O micrografie cu contrast de fază asupra unui sânge viu, care arată prezența parazitului Trypanosoma cruzi [9]
 
Ilustrația 14 identifică o compoziție de nanoparticule ce includ carbon, oxigen, crom, sulf, aluminiu, clor și azot, care se găsesc de asemenea în ”vaccinurile” covid-19.
 
 

Ilustrația 14 identifică un compozit format din nano-particule
 
Ilustrațiile 15 și 16 de mai jos arată o micrografie cu diferite micro și nano-particule care au fost identificate și analizate la un microscop electronic cu scanare de mediu (SEM) cuplat cu o micro-măsurătoare în raze x a unui sistem cu dispersie de energie (EDS) care dezvăluie natura chimică și morfologia micro și nanoparticulelor observate. Particula albă în lungime de 2 microni este compusă din bismut, carbon, oxigen, aluminiu, sodiu, cupru și azot.
 
 

Ilustrația 15 arată nano și micro-particule identificate în ”vaccinul” Pfizer. Particula albă cu lungimea de 2 microni este compusă din bismut, carbon, oxigen, aluminiu, sodiu, cupru și azot
 
 


Ilustrația 16 arată că particula albă în lungime de 2 microni ce se găsește în așa-numitul ”vaccin” de la Pfizer este compusă din bismut, carbon, oxigen, aluminiu, sodiu, cupru și azot
 
Ilustrațiile 17 și 18 arată identificarea particulelor organice de carbon, oxigen și azot cu un agregat de nano-particule inserate ce includ elementele bismut, titan, vanadiu, fier, cupru, siliciu și aluminiu, care au fost găsite toate în așa-numitul ”vaccin” de la Pfizer.
 
 

Ilustrația 17 arată un agregat organic (carbon-oxigen-azot) care conține nanoparticule de bismut, titan, vanadiu, fier, cupru, siliciu, aluminiu, care se găsesc în ”vaccinul” de la Pfizer
 
 

Ilustrația 18 arată un agregat organic (carbon-oxigen-azot) care conține nano-particule de bismut, titan, vanadiu, fier, cupru, siliciu, aluminiu, care se găsesc în ”vaccinul” de la Pfizer
 
”Vaccinul” Astrazeneca: ingrediente pe care producătorul NU le-a menționat în prospect
 
Ilustrațiile 19 și 20 arată un agregat proiectat ce conține fier, crom și nichel (cunoscut și ca oțel inoxidabil), care are micro și nanoparticule ce sunt identificate atunci când se folosește microscopia cu transmisie de electroni (TEM), cuantificată cu o micro-măsurare cu raze x a unui sistem cu dispersie de energie, ce dezvăluie natura chimică și morfologia micro și nano-particulelor observate.
 

Ilustrația 19 - agregat proiectat ce conține fier, crom și nichel (cunoscut și ca oțel inoxidabil)
 

Ilustrația 20 arată nano-particulele cuantificate în ”vaccinul” Astrazeneca, folosind o micro-măsurătoare cu raze x a unui sistem cu dispersie de energie. Acesta dezvăluie natura chimică a micro și nano-particulelor observate
 
Instrumentul cu fluorescență în raze X (XRF) a fost folosit pentru a evalua adjuvanții din ”vaccinul” Astrazeneca. Prin folosirea acestui instrument, au putut fi identificate molecule de histidină, sucroză, glicol de polietilenă (PEG) și alcool de etilenă (ethylene alcohol), care se găsește și în ”vaccinurile” Pfizer și Moderna. Rezultatele acestui test pot fi văzute în ilustrația 21 [10]

Injectarea de PEG și alcool de etilenă sunt cunoscute ca fiind carcinogenice (pot să provoace cancer) și genotoxice (afectează ADN-ul). [10] PEG a fost singurul adjuvant declarat pe prospectul cu ingredientele ”vaccinului” Astrazeneca. El apare și în ”vaccinurile” Pfizer și Moderna.
 

Ilustrația 21 identifică spectrul adjuvanților din ”vaccinul” Astrazeneca. Sunt utilizate culori diferite pentru cele patru molecule identificate prin intermediul spectrului de referință. Concentrația relativă este calculată pe baza integralelor de referință pentru molecule în spectru cantitativ, obținută cu un ciclu de sarcină de 5 secunde, unde cel mai lung T1 calculat a fost de 5 secunde
 
”Vaccinul” Janssen: ingrediente care NU au fost declarate de producător
 
Ilustrațiile 22 și 23 arată un agregat organic-anorganic identificat în ”vaccinul” Janssen (de la Johnson & Johnson). Particulele sunt compuse din oțel inoxidabil și sunt legate între ele printr-un ”lipici pe bază de carbon” format din oxid de grafen redus. [11] Acest agregat are un grad înalt de magnetism și poate declanșa coagularea patologică a sângelui; de asemenea poate provoca ”Efectul Corona” sau ”Efectul proteinei spike”, din degenerarea membranei celulare datorită interacțiunii cu alți dipoli [11]. Se pot observa aceste reacții biologice sau transformări celulare în sânge viu examinat cu microscopia de contrast de fază și microscopie în câmp întunecat, așa cum apare în Ilustrațiile 24, 25 și 26 [1][12].
 

Un agregat de oțel inoxidabil format din carbon, oxigen, fier și nichel, ținute împreună folosind oxid de grafen
 

Ilustrația 23 arată elementele carbon, oxigen, fier și nichel, ținute laolaltă prin oxidul de grafen
 
Efectul corona și efectul proteinei spike
 
Efectele ”Corona” și ”Proteina spike” generate endogen sunt cauzate de otrăvirea chimică și radioactivă provocată de oxidul de grafen redus și radiacția cu microunde ! [12].
 

Ilustrația 24 - ”Efectul Corona” și generarea endogenă de exozomi, datorită otrăvirii chimice și radioactive a fluidelor vasculare și intersțiale aflate în interstițiu
 

Ilustrația 25 - ”Efectul Corona” și generarea endogenă de proteine spike S1, datorită otrăvirii chimice și radioactive. Ceea ce noi denumim ”Efectul proteinei spike”
 

Ilustrația 26 - Micrografie care arată generarea endogenă a ”proteinei spike” ca fiind of exfecție (outfection) și NU o infecție !
 
Ilustrațiile 24 și 25 de mai sus arată ”Efectul corona” asupra celulelor roșii, iar ilustrația 26 arată ”Efectul proteinei spike”. Amândouă sunt cauzate de acidoza decompensată din fluidele interstițiale și apoi din fluidele vasculare, datorată unui stil de viață acidic și expunerii la câmpuri electromagnetice pulsate toxice la 2,4 gigaherți sau mai mult, de otrăvirea chimică prin mâncarea și apa ingerată, de poluarea aerului (care e acidă și toxică), de dârele chimice (chemtrails); iar mai mult decât toate acestea, cauzată de ”injectarea cu vaccinul covid-19” conținând nano-particule chimice !
 
Notă: Frecvența de 2,4 gigaherți menționată de autor e o frecvență cu care operează ”routerele wireless”, cele pe care unii le au în casă pentru a transmite ”internet fără fir”.
 
”Vaccinul” Moderna: ingrediente care NU au fost declarate de producător
 
Ilustrațiile 26 și 27 au identificat elemente amestecate de materie organică și anorganică ce este conținută în ”vaccinul” de la Moderna.
Microscopia cu transmisie electronică (TMS), cuantificată cu o micro-măsurătoare în raze X a unui sistem cu dispersie de energie (EDS) dezvăluie natura chimică a micro și nano-particulelor observate. Așa-numitul ”vaccin” Moderna este un substrat de oxid de grafen redus bazat pe carbon, unde sunt inserate anumite nanoparticule. Aceste nanoparticule sunt compuse din carbon, azot, oxigen, aluminiu, cupru, fier și clor [13].
 

Microscopia cu transmisie electronică arată prezența unui compus de oxid de grafen care are introdusă în el materia organică și anorganică
 

Ilustrația 27 arată nano-particule citotoxice introduse în structura respectivă
 
Ilustrațiile 27 și 28 arată o analiză care a fost efectuată de asemenea la microscopul cu transmisie de electroni (TEM) și cuantificată folosind o micro-măsurătoare de sistem cu dispersie de energie (EDS). Această procedură arată natura chimică a micro și nano-particulelor observate. Au fost identificate multe corpuri străine ce au o morfologie sferică și cavități în formă de bule. Ilustrația 29 arată că sunt compuse din carbon, azot, oxigen, siliciu, plumb, cadmiu și seleniu. Această compoziție cu nano-particule foarte toxice reprezintă puncte cuantice de selenidă de cadmiu, care sunt citotoxice și genotoxice. [14][15]
 

Ilustrația 27 arată nano-punctele aflate în oxidul de grafen ce se găsește în ”vaccinul” Moderna
 

Ilustrația 28 arată nano-punctele din oxidul de grafen ce se găsește în ”vaccinul” Moderna
 

Ilustrația 29 arată compozitul de nano-particule citotoxice și genotoxice aflat în oxidul de grafen, ce se găsește în ”vaccinul” Moderna
 
Ilustrațiile 30 și 31. Analiza mai departe a acestui așa-numit ”vaccin” de la Moderna arată un agregat (symplast) de 100 de microni format dintr-un compozit de nano-particule de oxid de grafen redus (rGO). rGO este compus din carbon și oxigen, având inserții toxice de nano-particule de azot, siliciu, fosfor și clor. [16]
 

Ilustrația 30 - Microcopia cu transmisie de electroni arată un compozit symplast mare de 100 de microni, format din oxid de grafen redus
 

Ilustrația 31 arată complexul de nano-particule conținut în ”vaccinul” Moderna
 
Ilustrațiile 32 și 33 arată formațiuni de oxid de grafen redus bazate pe carbon ce se găsesc în ”vaccinul” Moderna, combinate cu agregate umplute cu nano-particule de aluminiu și siliciu. [17]
 

Ilustrația 32 arată un complex de oxid de grafen și silicat de aluminiu, folosind microscopia cu transmisie electronică
 

Ilustrația 33 arată nano-elemente de oxid de grafen și silicat de aluminiu, conținute în ”vaccinul” de la Moderna
 
Discuție
 
Pandemia (”pandemia”) de SARS-CoVid-2-19 a oferit ocazia companiilor farmaceutice să dezvolte noi ”vaccinuri”. Modul cum acționează aceste noi ”vaccinuri” (așa cum a fost declarat de industria farmaceutică), combinat cu ceea ce a fost raportat în prospectele ”vaccinurilor”, nu i-au convins pe savanții medicali din acest moment. Acestea nu sunt vaccinuri, ci nano-tehnologii livrate cu scopul de a modifica genetic oamenii. Denumirea de ”vaccin” este o înșelăciune folosită din motive birocratice și tehnocratice pentru a obține o aprobare urgentă, ignorând toate regulile normale de testare a noilor medicamente; cu atât mai grav cu cât acestea sunt mecanisme noi de tip nano-tehnologic, care nu au mai fost niciodată dezvoltate de oameni și nici nu s-au făcut experimente cu ele, în nici un loc și niciodată în istoria omenirii.
 
Notă: Nici vaccinurile dinainte nu erau bune, având adjuvanți toxici, celule prelevate de la fetuși avortați, etc.
 
Toate aceste așa-numite ”vaccinuri” sunt patentate, prin urmare conținutul lor real este ținut secret chiar și față de cumpărători, care desigur că le cumpără din banii contribuabililor. Prin urmare, plătitorii de taxe nu știu ce conțin ”vaccinurile” (și nici nu i-a întrebat nimeni dacă sunt de acord să fie cumpărate ”vaccinurile” sau să fie oamenii ”vaccinați”, adăugăm noi). Oamenilor nu li se spune ce fac aceste procese tehnologice implicând nano-particule prezente în ”vaccin”, nu li se spune nici despre efectele negative asupra celulelor din corp, și nici despre interacțiunea nano-biologică dintre aceste tehnologii și sângele sau celulele oamenilor; nu li se spune că aceste interacțiuni provocate de ”vaccin” au posibile efecte magneto-toxice, cytotoxice, și genotoxice. Cercetarea prezentată în acest articol, prin analiza directă a acestor așa-numite ”vaccinuri” folosind instrumentar tehnologic ce poate analiza nano-particulele, aduce la iveală informații șocante și care au posibilitatea de a schimba viața oamenilor (în bine, dacă vor refuza ”vaccinul”), arătând adevărul despre toxicitatea și aciditatea din aceste așa-numite ”vaccinuri”.
 

”Vaccinurile” SARS CoVid-2 (redenumite CoVid-19) au fost ”dezvoltate” pe repede înainte. Un proces care trebuia să dureze 10 ani (sau mai mult), acum a durat 1 an. Este important pentru oameni să știe că testele clinice pentru aceste așa-numite ”vaccinuri” sau ”terapii genetice” nu se opresc decât în 2023 !!
 
Produsele oferite de Pfizer, Moderna, Astrazeneca și Janssen nu sunt ”vaccinuri”, ci agregate complexe de nano-particule de oxid de grafen, în care diverse nano-elemente sunt atașate de acizii nucleici modificați genetic ai ARN-ului mesager, care provine de la celule prelevate de la animale sau celule vero, și de la celule prelevate de la fetuși umani avortați. Mai menționăm o dată că ingredientele din aceste așa-numite ”vaccinuri” au un grad înalt de magneto-toxicitate, cito-toxicitate și geno-toxicitate asupra plantelor, insectelor, păsărilor, animalelor și oamenilor, mai exact asupra membranelor celulare și asupra geneticii formelor de viață. Această toxicitate de nivel mare deja a dus la daune serioase (victimele omenești sunt estimate la peste 500 de milioane în toată lumea), dar și la decese (estimate la peste 35 de milioane) [17][18] până la [55]. Așa-numiții ”experți” sau ”savanți medicali” le spun oamenilor că ”vaccinurile covid-19” sunt singurul mod de a opri răspândirea covid-19 ... deși nu există nici o dovadă că există acest virus, și nici o dovadă că s-ar putea răspândi, dacă se folosește metoda științifică pe baza postulatelor lui Koch și Rivers! [54]
 

Demontarea teoriei virale
 
Aceștia mai spun că ”vaccinurile sunt sigure” - în ciuda dovezilor documentate că situația e invers ... [54]. Tot ei spun că ”vaccinurile sunt eficiente” - deși sunt milioane de ”dublu-vaccinați” care se îmbolnăvesc, teoretic expunându-se la un virus inexistent denumit ”cov-19” și murind ... [55] nu de la o infecție virală fantomatică, ci datorită fricii induse prin media și a ”dovezilor” false care sunt prezentate ca reale, precum și datorită conținutului toxic și acid din oxidul de grafen redus, livrat prin ARN-ul mesager modificat genetic către ținte specifice din organismul uman, ducând la coagularea patologică a sângelui, deprivare de oxigen, hipercapnie, hipoxie, și apoi moartea prin sufocare. [56][57][58]
 

Coagulare intravasculară diseminată (DIC) sau coagulare patologică a sângelui [57][58]
 
Tot ei spun că oamenii ar trebui să accepte cel puțin cele ”două doze” plus ”boosterele” pentru a duce o ”viață normală” ... Iar în curând le vor spune oamenilor că nu au altă opțiune decât să se supună ”vaccinării obligatorii”, chiar dacă CDC-ul american, guverne, universități și institute medicale au recunoscut în scris că nu pot prezenta o izolare a virusului CoV -2 (acum denumit CoV -19) după ”standardul de aur” ! [55]

Nu există coronavirus și n-a existat niciodată ! [56] Țineți minte: nu permiteți nimănui să vă ia libertatea medicală. E corpul tău, viața ta, și alegerea ta.

Cunoașterea este putere. Acesta e un aspect cheie pentru a înțelege de ce aceste ”vaccinuri experimentale covid-19” sunt atât de periculoase - în ciuda poveștii oficiale împinse în față de mass-media, care pune pumnul în gură și cenzurează pe oricine îndrăznește să vorbească.

TU ai putere de decizie asupra sănătății tale (nu guvernul). Nu cădeți victimă a guvernelor și birocraților de la nivel global, care îi împing pe toți la ”vaccinare”. Miliardarul Bill Gates și alți activiști miliardari din Big Tech au impresia că știu ce e mai bine pentru tine și familia ta.
 
 
  
Tu ai libertatea de a decide ce e bine pentru tine. Nu permite guvernelor sau angajatorilor să-ți bage pe gât ”vaccinul” ”pentru binele tău”. Și nu permiteți niciodată culturii anulării (cancel culture) să vă facă să vă fie frică să vă apărați drepturile.
 
 
Notă: Articolul publicat de Robert Young conține referințele în engleză, la finalul articolului. Le redăm mai jos:
 

[1] Ou, L., Song, B., Liang, H. et al. Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms. Part Fibre Toxicol13, 57 (2016). https://doi.org/10.1186/s12989-016-0168-y

 


 

[2] Young RO (2016) Pathological Blood Coagulation and the Mycotoxic Oxidative Stress Test (MOST). Int J Vaccines Vaccin 2(6): 00048. DOI: 10.15406/ijvv.2016.02.00048

 


 

[3] Xu et al, (2019) Identification of graphene oxide and its structural features in solvents by optical microscopy, RSC Adv., 9, 18559-18564

 


 

1-Extracction RNA Kit https://www.fishersci.es/shop/products/ambion-purelink-rna-mini-kit7/10307963

 


 

2- NanoDrop™ https://www.thermofisher.com/order/catalog/product/ND-2000#/ND-2000

 


 

3- QUBIT2.0: https://www.thermofisher.com/es/es/home/references/newsletters-andjournals/bioprobes-journal-of-cell-biology-applications/bioprobes-issues-2011/bioprobes-64-april2011/the-qubit-2-0-fluorometer-april-2011.html

 


 

[4] Muestra RD1, La Quinta Columna Report, June 28, 2021; Graphene Oxide Detection in Aqueous Suspension; Delgado Martin, Campra Madrid.

 


 

[5] Kim et al, Seeing graphene-based sheets, Materials Today,Volume 13, Issue 3,2010,Pages 28- 38,ISSN 1369-7021,https://doi.org/10.1016/S1369-7021(10)70031-6

 


 

[6] Bano, I. et al , 2019. Exploring the fluorescence properties of reduced graphene oxide with tunable device performance,Diamond and Related Materials,Volume 94,59-64,ISSN 0925- 9635,https://doi.org/10.1016/j.diamond.2019.02.021.

 


 

[7] Biroju, Ravi & Narayanan, Tharangattu & Vineesh, Thazhe Veettil. (2018). New advances in 2D electrochemistry—Catalysis and Sensing. 10.1201/9781315152042-7.

 


 

[8] Choucair, M., Thordarson, P. & Stride, J. Gram-scale production of graphene based on solvothermal synthesis and sonication. Nature Nanotech 4, 30–33 (2009). https://doi.org/10.1038/nnano.2008.365

 


 

[9] Atlas of Human Parasitology, 4th Edition, Lawrence Ash and Thomas Orithel, pages 174 to 178

 


 

[10] Mano, S.S.; Kanehira, K.; Sonezaki, S.; Taniguchi, A. Effect of Polyethylene Glycol Modification of TiO2 Nanoparticles on Cytotoxicity and Gene Expressions in Human Cell Lines. Int. J. Mol. Sci.2012, 13, 3703-3717. https://doi.org/10.3390/ijms13033703

 


 

[11] Srivastava AK, Dwivedi N, Dhand C, et al. Potential of graphene-based materials to combat COVID-19: properties, perspectives, and prospects. Mater Today Chem. 2020;18:100385. doi:10.1016/j.mtchem.2020.100385

 

 

[12] Young, RO, "The Effects of ElectroMagnetic Frequencies (EMF) on the Blood and Biological Terrain." https://www.drrobertyoung.com/post/the-effects-electromagnet-frequencies-on-the-blood-and-biological-terrain

 


 

[13] Gatti AM, Manti A, Valentini L, Montanari S, Gobbi P, et al. (2016) Nano biointeraction of particulate matter in the blood circulation. Frontiers 30: 3.

 


 

[14] Nikazar, S., Sivasankarapillai, V.S., Rahdar, A. et al. Revisiting the cytotoxicity of quantum dots: an in-depth overview. Biophys Rev 12, 703–718 (2020). https://doi.org/10.1007/s12551-020-00653-0

 


 

[15] Ritesh Banerjee, Priya Goswami, Manoswini Chakrabarti, Debolina Chakraborty, Amitava Mukherjee, Anita Mukherjee, Cadmium selenide (CdSe) quantum dots cause genotoxicity and oxidative stress in Allium cepa plants, Mutation Research/Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis, Volume 865, 2021, 503338,ISSN 1383-5718, https://doi.org/10.1016/j.mrgentox.2021.503338.

 


 

[16] Wanjun Cao, Lin He, Weidong Cao, Xiaobing Huang, Kun Jia, Jingying Dai, Recent progress of graphene oxide as a potential vaccine carrier and adjuvant, Acta Biomaterialia, Volume 112, 2020, Pages 14-28, ISSN 1742-7061, https://doi.org/10.1016/j.actbio.2020.06.009. (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1742706120303305)

 


 

[17] Concise Encyclopedia of Composite Materials, ed. Anthony Kelly, MIT Press, 1989, ISBN0-262-11145-4

 


 

[18] L. Harivardhan Reddy, José L. Arias, Julien Nicolas, and Patrick Couvreur, "Magnetic Nanoparticles: Design and Characterization, Toxicity and Biocompatibility, Pharmaceutical and Biomedical Applications." Chemical Reviews 2012 112 (11), 5818-5878 DOI: 10.1021/cr300068p

 


 

[19] US Dpt of health and human services (1996) Report Update: Vaccine Side Effects, Adverse Reactions, Contraindications, and Precautions. CDC 45(RR-12): 1-35.

 


 

[20] Ottaviani G, Lavezzi AM, Matturri L (2006) Sudden infant death syndrome (SIDS) shortly after hexavalent vaccination: pathology in suspected SIDS? Virchows Arch 448(1): 100-104.

 


 

[21] Taylor B, Miller E, Farrington CP, Petropoulos MC, Favot-Mayaud I, et al. (1999) Autism and measles, mumps, and rubella vaccine: no epidemiological evidence for a causal association. Lancet 353(9169): 2026-2029.

 


 

[22] Demicheli V, Rivetti A, Debalini MG, Di Pietrantonj C (2012) Vaccines for measles, mumps and rubella in children. Cochrane Database Syst Rev 15(2): CD004407. New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination 13/13 Copyright: ©2016 Gatti et al. Citation: Gatti AM, Montanari S (2016) New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination. Int J Vaccines Vaccin 4(1): 00072. DOI: 10.15406/ijvv.2017.04.00072

 


 

[23] Carola Bardage, Ingemar Persson, Åke Örtqvist, Ulf Bergman, Jonas F Ludvigsson, et al. (2011) Neurological and autoimmune disorders after vaccination against pandemic influenza A (H1N1) with a monovalent adjuvanted vaccine: population based cohort study in Stockholm, Sweden. BMJ 343: d5956.

 

 

[24] Johann Liang R (2012) Updating the Vaccine Injury Table following the 2011 IOM Report on Adverse Effects of vaccines. HRSA, pp. 1-27.

 


 

[25] L Tomljenovic, CA Shaw (2011) Aluminum Vaccine Adjuvants: Are they Safe? Current Medicinal Chemistry 18(17): 2630-2637.

 


 

[26] Shaw CA, Petrik MS (2009) Aluminum hydroxide injections lead to motor deficits and motor neuron degeneration. J Inorg Biochem 103(11): 1555-1562.

 


 

[27] Authier FJ, Sauvat S, Christov C, Chariot P, Raisbeck G, et al. (2006) AlOH3-adjuvanted vaccine-induced macrophagic myofasciitis in rats is influenced by the genetic background. Neuromuscul Disord 16(5): 347-352.

 


 

[28] Exley C, Esiri MM (2006) Severe cerebral congophilic angiopathy coincident with increased brain aluminium in a resident of Camelford, Cornwall, UK. J Neurol Neurosurg Psychiatry 77(7): 877- 879.

 


 

[29] Wills MR, Savory J (1985) Water content of aluminium, dialysis dementia, and osteomalacia. Environ Health Perspect 63: 141-147.

 


 

[30] Brinth L, Pors K, Theibel AC, Mehlsen J (2015) Suspected side effects to the quadrivalent human papilloma vaccine. Danish Medical J 62(4): 1-12.

 


 

[31] Palmieri B, Poddighe D, Vadalà M, Laurino C, Carnovale C, et al. (2016) Severe somatoform and dysautonomic syndromes after HPV vaccination: case series and review of literature. Immunol Res.

 


 

[32] Visani G, Manti A, Valentini L, Canonico B, Loscocco F, et al. (2016) Environmental nanoparticles are significantly over-expressed in acute myeloid leukemia. Leuk Res 50: 50-56.

 


 

[33] Artoni E, Sighinolfi GL, Gatti AM, Sebastiani M, Colaci M, et al. (2016) Micro and nanoparticles as possible pathogenetic co-factors in mixed cryoglobulinemia. Occupational Medicine.

 


 

[34] T Hansen, L Klimek, F Bittinger, I Hansen, A Gatti, et al. (2008) Mast cell reiches Aluminium granuloma Pathologe 29(4): 311-313.

 


 

[35] Gatti AM, Manti A, Valentini L, Montanari S, Gobbi P, et al. (2016) Nano biointeraction of particulate matter in the blood circulation. Frontiers 30: 3.

 


 

[36] Tenzer S, Docter D, Rosfa S, Wlodarski A, Kuharev J, et al. (2011) Nanoparticle size is a critical physicochemical determinant of the human blood plasma corona: a comprehensive quantitative proteomic analysis. ACS Nano 5(9): 7155-167.

 


 

[37] Radauer Preiml , Andosch A, Hawranek T, Luetz-Meindl U, Wiederstein M, et al. (2015) Nanoparticle-allergen interactions mediate human allergic responses: protein corona characterization and cellular responses. Fibre toxicology 13: 3.

 


 

[38] Cedervall T, Lynch I, Lindman S, Berggård T, Thulin E, et al. (2016) Understanding the nanoparticle-protein corona using methods to quantify exchange rates and affinities of proteins for nanoparticles. PNAS 104 (7): 2050-2055.

 


 

[39] Lynch I, Cedervall T, Lundqvist M, Cabaleiro-Lago C, Linse S, et al. (2007) The nanoparticle-protein complex as a biological entity; a complex fluids and surface science challenge for the 21st century. Advances in Colloid and Interface Science 134-135: 167-174.

 


 

[40] Gatti AM, Quaglino D, Sighinolfi GL (2009) A Morphological Approach to Monitor the Nanoparticle-Cell Interaction. International Journal of Imaging and Robotics 2: 2-21.

 


 

[41] Urban RM, Jacobs JJ, Gilbert JL, Galante JO (1994) Migration of corrosion products from modular hip prostheses. Particle microanalysis and histopathological findings. The Journal of Bone and Joint Surgery 76(9): 1345-1359.

 


 

[42] Kirkpatrick CJ, Barth S, Gerdes T, Krump-Konvalinkova V, Peters (K 2002) Pathomechanisms of impaired wound healing by metallic corrosion products. Mund Kiefer Gesichtschir 6(3): 183-190.

 


 

[43] Lee SH, Brennan FR, Jacobs JJ, Urban RM, Ragasa DR, et al. (1997) Human monocyte/macrophage response to cobalt-chromium corrosion products and titanium particles in patients with total joint replacements. J Orthop Res 15(1): 40-49.

 


 

[44] Shaw CA, Seneff S, Kette SD, Tomljenovic L, Oller Jr JW, et al. (2014) Aluminum-Induced Entropy in Biological Systems: Implications for Neurological Disease. Journal of Toxicology 2014: 491316.

 


 

[45] Shaw CA, Kette SD, Davidson RM, Seneff S (2013) Aluminum™s Role in CNS-immune System Interactions leading to Neurological Disorders. Immunome Research 9: 069.

 


 

[46] Seneff S, Swanson N, Chen Li (2015) Aluminum and Glyphosate Can Synergistically Induce Pineal Gland Pathology: Connection to Gut Dysbiosis and Neurological Disease. Agricultural Sciences 6(1): 42- 70.

 


 

[47] Pegaz B, Debefve E, Ballini JP, Konan-Kouakou YN, van den Bergh HJ (2006) Effect of nanoparticle size on the extravasations and the photothrombic activity of meso(p-tetracarboxyphenyl)porphyrin. J Photochem Photobiol B 85(3): 216-222.

 


 

[48] Brinth LS, Pors K, Hoppe AG, Badreldin I, Mehlsen J (2015) Is Chronic Fatigue Syndrome/Myalgic Encephalomyelitis a Relevant Diagnosis in Patients with Suspected Side Effects to Human Papilloma Virus Vaccine? International Journal of Vaccines and Vaccination 1(1):1-5.

 


 

[49] Moos WH, Faller DV, Harpp DN, Kanara I, Pernokas J, et al. (2016) Microbiota and Neurological Disorders: A Gut Feeling. Biores Open Access 5(1): 137-145.

 


 

[50] Sekirov I, Russell SL, Caetano L, Antunes M, Brett (2010) Gut Microbiota in Health and Disease. Physiological Rev 90(3): 859-904.

 


 

[51] Umbrello G, Esposito S (2016) Microbiota and neurologic diseases: potential effects of probiotics. J Transl Med 14(1): 298.

 


 

[52] Kinoshita T, Abe RT, Hineno A, Tsunekawa K, Nakane S, et al. (2014) Peripheral sympathetic nerve dysfunction in adolescent Japanese girls following immunization with the human papillomavirus vaccine. Intern Med 53(19): 2185-2200.

 


 

[53] Zhang L, Richards A, Khalil A, Wogram E, Ma H, Young RA, Jaenisch R. SARS-CoV-2 RNA reverse-transcribed and integrated into the human genome. bioRxiv [Preprint]. 2020 Dec 13:2020.12.12.422516. doi: 10.1101/2020.12.12.422516. PMID: 33330870; PMCID: PMC7743078.

 


 

[54] Young, RO, "Forget Everything Else! Look at THE VAER's NUMBERS on Injuries and Deaths!." https://www.drrobertyoung.com/post/forget-everything-else-you-ve-heard-just-look-at-the-numbers5

 


 

[55] Young, RO, "CDC NOW Admits NO 'Gold Standard' for the Isolation for ANY Virus!" https://www.drrobertyoung.com/post/cdc-now-admits-no-gold-standard-for-the-isolation-for-any-virus

 


 

[56] Young, RO, "The Genesis of Severe Acute Respiratory (Syndrome) or SARS & Corona Virus or COVID - 19." https://www.drrobertyoung.com/post/the-genesis-of-severe-acute-respiratory-syndrome-or-sars-corona-virus-or-covid-19

 


 

[57] Young, RO, "What Causes Oxygen Deprivation of the Blood(DIC) and Then Lungs(SARS - CoV 2 & 19)?" https://www.drrobertyoung.com/post/what-causes-oxygen-deprivation

 


 

[58] Young RO, Migalko G (2020) What Causes Oxygen Deprivation of the Blood(DIC) and Then Lungs(SARS - CoV 2 & 12)?. Integ Mol Bio Biotechnol 1: 001-007. http://sciaeon.org/articles/What-Causes-Oxygen-Deprivation-of-the-Blood-DIC-and-Then-Lungs-SARS-CoV2and12.pdf

 


 

[59] Young RO (2016) Who Had Their Finger on the Magic of Life - Antoine Bechamp or Louis Pasteur?. Int J Vaccines Vaccin 2(5): 00047. DOI: 10.15406/ijvv.2016.02.00047

 


 

[60] Young RO (2016) Second Thoughts about Viruses, Vaccines, and the HIV/AIDS Hypothesis - Part 1. Int J Vaccines Vaccin 2(3): 00032. DOI: 10.15406/ijvv.2016.02.00032

 

https://medcraveonline.com/IJVV/second-thoughts-about-viruses-vaccines-and-the-hiv-aids-hypothesis---part-1.html

 


 

[61] Young RO (2016) Second Thoughts Concerning Viruses, Vaccines and the HIV/AIDS Hypothesis - Part 2. Int J Vaccines Vaccin 2(3): 00034. DOI: 10.15406/ijvv.2016.02.00034

 

https://medcraveonline.com/IJVV/second-thoughts-concerning-viruses-vaccines-and-the-hivaids-hypothesis---part-2.html

 


 

[62] Young RO (2016) Second Thoughts Concerning Viruses, Vaccines and the HIV/AIDS Hypothesis - Part 3 HIV/AIDS and the Monomorphic Disease Model. Int J Vaccines Vaccin 2(3): 00035. DOI: 10.15406/ijvv.2016.02.00035

 

https://medcraveonline.com/IJVV/second-thoughts-concerning-viruses-vaccines-and-the-hivaids-hypothesis---part-3-hivaids-and-the-monomorphic-disease-model.html