ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul ziarist de OPOZIȚIE Adrian Onciu prezintă noi fațete ale Pandemiei Maimuțelor:

„Dacă aveați impresia că războiul i-a liniștit pe băieții care au tras tunuri în pandemie, s-ar putea să vă înșelați.

Da, unii dintre noi s-au prins care-i faza. Dar nu toți. Mai sunt sute de milioane de cetățeni care la primul semnal al OMS își vor scoate măștile din dulap și vor sta cu urechea lipită de difuzoare. Vor dori să afle amănunte despre noul virus direct din gura lui Raed Arafat.

Rețeta a mers uns. A funcționat, în pofida faptului că mulți s-au informat din surse alternative, au protestat și, în final, pandemia s-a stins cu aportul invaziei din Ucraina.

Așa că de ce nu am repeta mișcarea, și-a spus ”filantropul” Bill Gates, conștient că are în buzunar întregul mecanism foarte bine uns: OMS-Specialiști-Jurnaliști-Politicieni.

Titlul unei știri de astăzi, 21 mai 2022, din cotidianul Libertatea, sună fix așa: ”80 de cazuri de variola maimuței confirmate în 11 țări, anunță OMS. Alte 50 de suspiciuni sunt verificate”. Franța, Belgia și Germania au anunțat vineri primele cazuri, în timp ce Marea Britanie a confirmat deja 20 de cazuri de variola maimuței, iar Spania 30. Autoritățile germane au descris focarul drept cel mai mare înregistrat vreodată în regiune. Directorul biroului regional pentru Europa al OMS, Hans Kluge, s-a declarat îngrijorat de faptul că ”răspândirea virusului s-ar putea accelera pe continent pe măsură ce oamenii se adună la petreceri și festivaluri în lunile de vară”.

Și acum să dăm puțin timpul înapoi. În octombrie 2019, cu doar două luni înainte ca noul coronavirus să apară prima dată la Wuhan, a avut loc la New York ”Evenimentul 201”. Adică simularea unui răspuns al autorităților la nivel global, după declararea pandemiei de coronavirus. Printre sponsorii principali: fundația lui Bill Gates.

Țineți-vă de scaun. Ce eveniment similar credeți că a avut loc în martie 2021, în plină pandemie Covid, cu binecuvântarea unor filantropi globaliști, în parteneriat cu Conferința de securitate de la München? Ei bine, este vorba despre simularea răspunsului autorităților la o pandemie de Monkeypox (variola maimuței). Organizatori: NTI (Inițiativa privind amenințarea nucleară), un ONG de securitate globală, axat pe reducerea amenințărilor nucleare și biologice care pun în pericol omenirea.

Dintr-un astfel de ONG nu putea lipsi, în calitate de finanțator, cel mai inspirat om de afaceri din ultimii doi ani. Omul care deține Organizația Mondială a Sănătății în buzunarul de la piept și dirijează industria vaccinurilor la nivel global: Bill Gates.

Investigația integrală la OPOZIȚIA.NET