ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile Covid nu au oprit răspândirea noului coronavirus, fapt recunoscut public de autoritățile sanitare și chiar și de producătorii de vaccinuri. De asemenea, vaccinurile nu au împiedicat îmbolnăvirea oamenilor de Covid și nici moartea din această cauză. În unele cazuri, vaccinurile în sine provoacă decese și reacții adverse.
 
Tot mai multe dovezi, bazate chiar pe date guvernamentale, arată că spitalele sunt pline cu pacienți vaccinați sau cu persoane care nu au împlinit încă 2 săptămâni de la vaccinarea cu un ser ARNm (considerate nevaccinate), scrie Justice Centre for Constitutional Freedoms, o organizație juridică din Canada care apără libertățile fundamentale ale cetățenilor, în temeiul Cartei canadiene a drepturilor și libertăților, prin reprezentare juridică pro bono și prin educarea canadienilor cu privire la ceea ce înseamnă o societate liberă.

„Dacă cei vaccinați pot atât să contracteze, cât și să transmită virusul SARS-CoV-2, atunci la ce folosesc pașapoartele de vaccinare, în afară de a diviza societatea, de a favoriza segregarea și de a discrimina persoanele care își exercită autonomia corporală, luând propriile alegeri privind sănătatea lor?”, se întreabă organizația. 
 
Urmăriți mai jos un documentar care ilustrează fenomenul la care asistăm acum de discriminare pe criterii de vaccinare, de condiționare și restricționare - sau chiar penalizare - a acelei părți a societății care refuză să se conformeze unor ordine abuzive, care nu au nimic de-a face cu sănătatea. VIDEO 1: 

La minutul 12:50 din filmarea de mai sus, prezentatoarea de știri de la televiziunea NTD anunța în octombrie anul trecut următoarele: „În Taiwan, numărul de persoane care au murit după vaccinarea Covid depășește numărul de decese cauzate de virusul în sine. Autoritățile sanitare din Taiwan spun că, până luni, numărul deceselor survenite după vaccinare a ajuns la 865, în timp ce decesele cauzate de virus se ridică la 845.” Alte exemple similare urmează.

VIDEO 2: Vax Nation – Show me your Papers/Națiunea vaccinurilor - Prezentați-mi actele


 
VIDEO 3: Vax Nation – Trust "the Science”/Națiunea vaccinurilor - Aveți încredere în „știință”