ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O aeronavă Turkish Airlines, care a aterizat pe aeroportul Henri Coandă din București, a fost izolată la sol, din cauza unui pasager care prezenta simptome de febră tifoidă, au declarat pentru AGERPRES, reprezentanții Companiei Naționale Aeroporturi București.


„Este vorba despre o aeronavă Turkish Airlines care are la bord un pasager cu simptome de febra tifoidă. Aeronava a fost izolată. Cei 290 de pasageri au rămas la bordul aeronavei. Cazul a fost preluat de Direcția de Sănătate Publică. Aeronava a aterizat la ora 19:45 și venea de la Istanbul", a precizat sursa citată.

Surse medicale au declarat pentru Evenimentul Zilei că pacientul cu febra tifoida a fost diagnosticat anterior zborului, iar membri de familie care îl însoțeau știau că acesta este bolnav. Dar, în mod absolut surprinzător, familia a declarat autorităților medicale că bolnavul avea un certificat medical care îi dădea voie să călătorească.
 
Pacientul a fost transportat de urgență la Institutul de boli infecțioase Matei Balș, pentru investigații și confirmarea diagnosticului de febră tifoidă.