ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


REMEMBER PLANDEMIA: Începând cu 6 august 2021 - nu știm de ce exact de pe 6 -  și până la „noi ordine!, accesul în Muzeele Vaticanului și în toate zonele aferente a devenit permis doar celor care dețin certificatul de vaccinare COVID-19, informa LifeSiteNews citat de ActiveNews anul trecut.

Și Papa Francisc are pașaport de vaccinare, a anunțat Vaticanul, care i-a oferit Suveranului Pontif acest document recunoscut de Uniunea Europeană ca un atestat de vaccinare anti-COVID-19, relata Radio România Actualități.
 
De la prima „audiența generală” a Papei ulterioară acestui anunț, de miercuri, 11 august, au avut acces numai persoanele care deținea acest certificat, transmitea RRA.
 
Apoi, începând cu 7 septembrie, Papa a anunțat că le va solicita tuturor vizitatorilor și angajaților să prezinte un Certificat COVID-19 pentru a intra în Vatican începând cu 1 octombrie 2021, transmitea Disclose TV. Document: