ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După 911, Covid-19 și războiul din Ucraina, ce ar putea să apară mai înspăimântător decât o invazie „extraterestră” cu holograme și drone, a reluare și adaptare la scară planetară a Războiului Lumilor, faimoasa transmisie radio a lui Orson Welles, care a băgat în sperieți americanii în 1938? Mai în glumă, mai în serios, media alternative americane iau în considerare și această ipoteză, urmărind frecvența știrilor cu „extratereștri” din media oficială controlată de sistemul mondialist care a impus și teroarea Covid. Dovadă și această „memă” de mai sus dar și „știri oficiale” pe această temă, fără nici un sens, cum este cea de mai jos, de azi, care pune pe agenda publică „problema” „extratereștrilor” dar o ignoră total pe cea a „intratereștrilor”....

Noul demers al Pentagonului de a investiga rapoartele referitoare la OZN-uri nu a oferit până în prezent nicio dovadă conform căreia extratereștrii ar fi vizitat Pământul sau s-ar fi prăbușit pe planeta noastră, relatează Reuters, potrivit Agerpres. citată de ȘtiripeSurse.

Cu toate acestea, demersul Pentagonului de a investiga anomalii, obiecte neidentificate - în spațiu, pe cer sau chiar sub apă -, a condus la sute de noi rapoarte care sunt în curs de cercetare, au declarat vineri înalți responsabili din armată.

Până în prezent, însă, nimic nu indică existența vieții extraterestre inteligente. Ronald Moultrie, subsecretar de stat pentru informații și securitate, a declarat că „până acum nu am văzut nimic care ar sugera că a existat o vizită extraterestră, o prăbușire extraterestră sau ceva de acest gen”.

Sean Kirkpatrick, directorul recent înființatului Birou de soluționare a anomaliilor în toate domeniile (AARO) al Pentagonului, nu a exclus posibilitatea vieții extraterestre și a subliniat că are o abordare științifică în cadrul acestei cercetări. „Aș spune doar că ne structurăm analiza astfel încât aceasta să fie foarte amănunțită și riguroasă. Vom parcurge tot”, a adăugat el, vineri, în cadrul primei conferințe de presă organizată de la înființarea AARO, în luna iulie.

Misiunea AARO se concentrează asupra activităților inexplicabile din proximitatea instalațiilor militare, în spațiul aerian restricționat și în „alte zone de interes”, iar scopul său este de a contribui la identificarea posibilelor amenințări la adresa siguranței operațiunilor militare americane și a securității naționale.

Un raport guvernamental de anul trecut a documentat peste 140 de cazuri pe care armata americană le numește oficial „fenomene aeriene neidentificate” (Unidentified Aerial Phenomena - UAP) observate începând din 2004. Toate, cu excepția unuia - o situație atribuită unui balon mare, dezumflat - rămân neexplicate și sunt supuse unor analize suplimentare, potrivit raportului.

Pentru celelalte 143 de cazuri, raportul a constatat că sunt disponibile prea puține date pentru a se putea cunoaște cu exactitate dacă este vorba despre unele sisteme aeriene sofisticate, dezvoltate fie de guvernul american, de o entitate comercială sau de o putere străină precum China sau Rusia.

Raportul din 2021 a inclus câteva fenomene UAP, obiecte enigmatice cu o viteză și manevrabilitate ce depășeau tehnologia aviatică cunoscută și lipsite de orice mijloc vizibil de propulsie sau de suprafețe de control al zborului, notează Reuters.

Kirkpatrick a declarat că de atunci au mai fost documentate câteva sute de cazuri. Cifra exactă urmează să fie dezvăluită în curând, însă un înalt oficial din marină a declarat în mai că numărul total al cazurilor raportate ajunsese deja la 400. Așteptăm Războiul!

Ascultați aici faimoasa transmisie a lui Orson Welles: