ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o discuție cu Jordan Peterson, Tucker Carlson a abordat un aspect important în privința așa-zisei probleme a carbonului și suprapopulării. Ori de câte ori există o infestare, cum ar fi șoarecii sau gândacii, soluția la problemă este uciderea lor, spune Tucker. Urmând această logică, Carlson a sugerat că, atunci când organizații globale precum Forumul Economic Mondial sugerează că oamenii sunt problema, scopul urmărit trebuie să fie același.

„Dacă crezi că oamenii sunt problema, atunci acesta este, desigur, un spirit genocidar. Dacă eu cred că problema bucătăriei mele este că are prea mulți șoareci, soluția este să omor șoarecii. Prea mulți gândaci. Ucid gândacii. Ei sunt problema. Ei sunt un impediment.

Și astfel, nu faceți nicio greșeală. Și asta se potrivește cu ceea ce spuneam mai devreme. Nu vă mințiți singuri în legătură cu agenda. Dacă oamenii sunt problema și tu ești o persoană, atunci viața ta este în calea oricăror obiective pe care ei caută să le atingă prin definiție.

Oare îmi scapă ceva? Nu, nu-mi scapă nimic. Dar noi toți - este atât de grotesc pentru că, într-un sens, este un spirit demonic. Ca să fie clar, orice spirit care caută să rănească, să ucidă, să dezbine sau să demoralizeze alți oameni este un spirit demonic prin definiție. Deci asta este ceea ce îl animă. Tu ești ținta. Și nu te minți pe tine însuți." VIDEO: