ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Redăm mai jos un articol scris de Toby Rogers, pe substack, care prezintă o listă cu principalii pași care au dus la subjugarea cetățenilor odată cu apariția „pandemiei” și a „vaccinurilor salvatoare”, toate fiind în strânsă legătură cu  cenzura și mișcarea politică globalistă. 

 Un laborator guvernamental a luat un virus, l-a făcut mai letal și l-a eliberat (accidental sau intenționat) în rândul  populației.Guvernul, cu complicitatea sectorului privat, a blocat în mod intenționat accesul la medicamente eficiente. Aveau literalmente medicamentele deja la îndemână într-un stoc național pentru exact această situație și apoi, când a venit momentul, au făcut tot posibilul pentru a împiedica oamenii să le obțină.


- Spitalele au folosit protocoale greșite și  o fac în continuare. Acest lucru ne spune că cei mai bine pregătiți profesioniști din domeniul medical sunt atât de orbiți de ideologie încât nu pot transcende paradigmele eșuate.

- Vaccinurile au o eficacitate negativă și cel mai prost profil de efecte secundare văzut vreodată.

- Mass-media  ne-a mințit în fiecare zi din ultimii trei ani. În acest moment, e incapabilă să spună adevărul, deoarece modelul ei de afaceri depinde de promovarea minciunilor profitabile.

- Universitățile și școlile cer ca tinerii aflați în grija lor să fie vaccinați cu un produs despre care se știe că provoacă miocardită. 

- Toate asociațiile medicale principale (AMA, AAP, ACOG) și instituțiile de sănătate publică (FDA, CDC, NIH) au eșuat complet și catastrofal în toate măsurile de răspuns la pandemie.

- Ne aflăm în mijlocul celui mai mare program de supraveghere și cenzură din istoria omenirii. Economia californiană este prosperă în mare parte datorită faptului  că furnizează instrumentele pentru statul polițienesc de supraveghere globală.

- 80% din populație, inclusiv marea majoritate a celor care se presupune că sunt „cei mai buni și mai inteligenți", sunt incapabili de a urma o linie  logică, rațională și de bun simț, cu ajutorul gândirii critice.  Ei vor doar să urmeze ordinele, dar aceste ordine trebuie să fie bazate pe răutate , altfel nu au niciun fel de rost  pentru ei.

- Nu mai există stânga politică în SUA. În locul ei se află un crater în flăcări. Meniul politic constă în două opțiuni: fasciști sau teocrați.

- Alegerile de la jumătatea mandatului oferă ocazia de a-i pedepsi pe cei care ne-au făcut asta. Dar doar aproximativ 20 de lideri din partidul care este pe cale să preia puterea înțeleg ceva din cele de mai sus. Răspunsul republicanilor la iatrogenocide va fi probabil reducerea impozitelor și nu vor înțelege de ce acest lucru este insuficient.

- Puțini oameni din alianța rebelă vor de fapt să conducă guvernul. Continuăm să cerem altora să înțeleagă problema noastră, în loc să preluăm noi înșine puterea.