ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


PMP îl va susține în turul doi al alegerilor prezidențiale pe Klaus Iohannis, a anunțat purtătorul de cuvânt al partidului, Mihail Neamțu. El a subliniat că PMP nu va putea niciodată să voteze socialiștii sau pe Viorica Dăncilă. Conform rezultatelor anunțate de BEC, în turul doi al alegerilor prezidențiale s-au calificat Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

„.Vrem să îi felicităm pe cei care s-au calificat pentru turul doi, evident, este o performanță, în primul rând pentru Klaus Iohannis. (...) Noi le spunem celor care au votat Theodor Paleologu mulțumim pentru încredere. Le spunem că ce care au votat Theodor Paleologu nu pot vota Viorica Dăncilă, de ce? Pentru că întreaga filozofie a candidatului PMP s-a construit pe un discurs de dreapta, nu de stânga și dacă mergem pe principii, atunci trebuie să nu votăm niciodată candidații stângii, pentru că stânga a aruncat România la coada Europei. (...) Dar nu ne putem opri la un slogan de tip „Jos PSD”, trebuie să schimbăm filozofia guvernamentală”, a spus Mihai Neamțu, miercuri, într-o conferință de presă, informează Mediafax.

„Așa cum a spus și președintele Eugen Tomac și Traian Băsescu, PMP nu poate vota socialiștii, PMP nu poate vota Viorica Dăncilă”, a subliniat Neamțu.

Purtătorul de cuvânt al PMP a adăugat că un alt motiv pentru care PMP nu o poate susține pe Viorica Dăncilă în turul doi este faptul că aceasta „ este un om incompetent, care ar trebuie să urmeze cursuri la seral după terminarea alegerilor”. „Repet, noi nu putem să susținem vreodată un candidat al stângii, mai ales un om atât de incompetent, atât de nepregătit, de nereprezentativ pentru România, ca dna Dăncilă, care trebuie să meargă la școală, probabil, primul lucru pe care ar trebui să-l facă după ce se termină aceste alegeri, să facă cursuri, nu știu, la seral, care să o ajute să facă distincția între protestatari și protestanți și alte asemenea finețuri semantice pe care deocamdată nu le stăpânește”, a motivat Neamțu.
 
Candidatul PMP la alegerile prezidențiale, Theodor Paleologu, a obținut, conform rezultatelor anunțate de BEC, 5,66% din voturi.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews