ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Bucureștiul va fi din nou blocat. Se anunță un miting de amploare al liberalilor, iar Capitala va fi blocată duminică după amiază. Se va circula deviat în zona Pieței Victoriei din București, între orele 15:00 și 20:00. 

Restricțiile sunt impuse pentru că se va desfășura mitingul PNL la care sunt așteptați 15.000 de participanți, scrie pesurse.ro

Brigada Rutieră a Capitalei anunță că duminică, între orele 15:00 și 20:00, circulația rutieră va fi restricționată pe Calea Victoriei, (între Piața Victoriei și Dem. I. Dobrescu), pe Strada Știrbei Vodă (de la intersecția acesteia cu Str. Berzei), pe Str. Dem. I. Dobrescu (între Bd. Ghe. Magheru și Calea Victoriei), pe Str. Rosetti (între Bd. Nicolae Bălcescu și Calea Victoriei) și pe Str. Episcopiei (între Str. George Enescu și Calea Victoriei).
Potrivit protocolului încheiat de PNL cu Primăria Municipiului București, la miting vor participa peste 15.000 de persoane. În urmă cu circa o lună, atunci când a anunțat organizarea mitingului, conducerea liberală vorbea de 50.000 de participanți.