ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Joi după-amiază, o mașină de poliție din Bacău condusă de un polițist de 41 de ani a lovit, din nou, un copil, de 16 ani, care traversa grăbit o trecere de pietoni, în zona străzii Constantin Ene către strada Mioriței. Trecerea pentru pietoni era semnalizată cu indicator și marcaj rutier iar legea obligă orice conducător auto să încetinească în apropierea trecerilor de pieton.

Copilul lovit este din comuna Racova. Din impact a rezultat rănirea lui, după care a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale. Ulterior, acesta ar fi plecat acasă, nefiind nevoie de internare, susține Poliția locală, conform ȘtiripeSurse, care oferă și filmarea evenimentului nedorit.

Atât pietonul, cât și conducătorul auto au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, mai afirmă aceleași surse.

Reamintim că un polițist a spulberat luna trecută pe trecerea de pietoni două copile într-un accident soldat cu uciderea fetiței Raisa, de 11 ani, și rănirea prietenei și colegei sale.

VIDEO cu accidentul din Bacău: