ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ARTICOL PUBLICAT INIȚIAL PE DATA DE 14 MARTIE A ANULUI 2021 CU PRIVIRE LA DECESUL UNUI MILITAR DIN CONSTANȚA PETRECUT PE 26 FEBRUARIE 2021, PRIMUL MILITAR DESPRE CARE AFLAM CĂ S-A SĂVÂRȘIT SUBIT LA TREI ZILE DUPĂ VACCINARE. REPUBLICARE ÎN SERIA REMEMBER PLANDEMIA.

Veșnica lui pomenire!

ADENDA: După cum am descoperit întâmplător, la doar o zi după apariția articolului nostru, publicația online de „știri corecte” a MApN „InfoRadar” emitea un avertisment de „Fake News” cu privire la materialul ActiveNews pentru a repeta aproape cuvânt cu cuvânt ceea ce scriam și noi. Unde o fi fost „fake news”-ul în altă parte decât în capul executanților în uniformă, nu știm. Contactați de redactorul ActiveNews de serviciu pentru a le transmite această informație despre „fake-fake-news”-ul MApN, autorii articolului au avut următorul mesaj adresat militarilor woke-news: „A murit un camarad de-al vostru. Ca militari, aveați nu datoria ci obligația să aflați ce l-a ucis, ca să nu moară și alți tineri nevinovați din Armata României, supuși aproape forțat experimentului cu seruri Covid, ca niște cobai umani. Rușine!” Am încheiat citatul. Articolul original începe după această captură scoasă de pe radar:

ARTICOLUL ORIGINAL:

Pe 26 februarie, un coleg de-al medicului Valeriu Gheorghiță, militar profesionist de la Centrul 110 Comunicații și Informatică "VICEAMIRAL ING. GRIGORE MARTEȘ" al Forțelor Navale Române, din zona Mamaia Sat, UM 02052, a murit subit. Cauza: Infarct. Militarul de 47de ani se vaccinase cu trei zile în urmă, pe 23 februarie 2021. Cazul a fost ascuns de autoritățile centrale însărcinate cu campania de vaccinare.

Infarctul se află printre reacțiile adverse severe întâlnite în faza de testare la toate vaccinurile anti-Covid aflate pe piață. În plus, ar fi bine de aflat dacă militarul mort a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca interzis deja de 10 țări.

Ați auzit undeva știrea aceasta, la conferințele TV ale vedetei în haină militară care știe întotdeauna că vaccinul nu a produs nici un deces în România? A apărut această informare, ca semnal măcar, între reacțiile severe suspecte care ar trebui raportate zilinic de Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) pe pagina specială creată de STS? Ați citit undeva această știre în „presa centrală”?

Răspunsul la toate aceste întrebări este NU. De notat, la fel ca și în alte cazuri de deces relatate de noi, informația s-a scurs în presă după o oarecare perioadă, probabil dinspre procurori sau camarazii celui decedat. Astfel, de abia pe 4 și 5 martie presa locală a început să scrie, sporadic, despre decesul suspect din data de 26 februarie. Concret, au relatat doar trei surse Ziua de Constanța, FocusPress și LitoralTv care a realizat și o știre video pe care o prezentăm mai jos.

Credeți că doctorul militar Valeriu Gheorghiță NU A ȘTIUT despre acest caz de deces al unui camarad al său din Armata României? Ne îndoim. Dar dacă așa este repetăm ce am scris ieri: Gheorghiță trebuie demis ori pentru minciună deliberată în formă continuată ori pentru incompentență crasă!

Gheorghiță ar fi trebuit să știe despre acest caz, pe care noi îl considerăm ascuns, atâta timp cât chiar Parchetul Militar a declanșat o anchetă pentru moarte suspectă, conform procedurilor legale, pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a decedat militarul de la unitatea din subordinea Forțelor Navale Române. Bărbatul avea 47 de ani, potrivit presei locale.

Colonelul Cornel Pavel, purtătorul de cuvânt al Statul Major al Forțelor Navale, a declarat, pentru Focus Press, că în data de 26 februarie militarului i s-a făcut rău și a intervenit, inițial, sanitarul din cadrul unității. Ulterior, a fost solicitată prezența ambulanței. "A fost solicitată ambulanța, nu a așteptat la poartă, a intrat imediat. Militarul era conștient, dar a mai fost solicitată încă o ambulanță, de data aceasta dotată cu echipament necesar resuscitării, în caz de necesitate. A fost preluat de ambulanță, dar a decedat în ambulanță”, a explicat Cornel Pavel.

Pe lângă ancheta deschisă de Parchetul Militar și Comandantul unității a desemnat o comisie de cercetare a cauzelor decesului.

Colonelul Cornel Pavel a precizat de asemenea că nimeni nu este obligat să se vaccineze, că militarii sunt doar informați cu privire la vaccinare, iar decizia este a lor.

Solicităm Parchetului Militar, Ministerului Apărării, Agenției Naționale a Medicamentelor și Comitetului Covid TV condus de Gheorghiță să comunice opiniei publice naționale date despre aceast deces suspect, chiar și la peste două săptămâni de când îl țin ascuns.

Amintim că în conferința de presă de marțea trecută Gheorghiță a declarat, potrivit Agerpres, că "Din ceea ce eu știu, vorbim de circa 7 sau 8 persoane care ne-au fost aduse la cunoștință și pentru care noi am făcut comunicate oficiale.”

ActiveNews a făcut ceea ce orice român poate: să caute cu lupa aceste comunicate pe site-ul STS. După cum am scris, acestea NU EXISTĂ, ca atare așa-zisa informație furnizată de Gheorghiță este FALSĂ! Pe site-ul specializat creat de STS pentru CNCAV se află doar trei referințe legate de decese, cu privire la cazul de la Bacău, și cazurile mai recente de la Mioveni și Târgu Jiu despre care ActiveNews a relatat aici BILANȚUL NEGRU înregistrat de ACTIVENEWS

Regretabilul caz fatal al militarului de 47 de ani de la Unitatea din Mamaia este al 13-lea deces înregistrat de presă după vaccin, considerându-l al 12-lea pe cel al profesoarei Adriana Bunea din Oradea, deși el este, iată, anterior și acestui deces și celui al învățătorului de 45 de ani din Mioveni și al funcționarului de 46 de ani din Tg. Jiu.

Primul caz despre care am aflat, nerecunoscut de autorități, este al asistentului medical Sorin Săvulescu de 49 de ani din Mangalia - caz investigat de ActiveNews.

Reamintim că ActiveNews a atras atenția prin două studii americane asupra legăturilor periculoase dintre vaccin și atacuri de cord sau vasculare:

1. ATAC DE CORD. De ce se poate muri de vaccin. Posibile cauze: MICROTROMBII - leziuni microvasculare la creier, inimă, ficat și rinichi. STUDIU remis autorităților SUA, valabil și pentru cele din România

2. O posibilă cauză a deceselor și reacțiilor severe după vaccin ale persoanelor vârstnice sau/și sensibile cu inima și circulația sângelui. STUDIU american ÎN ATENȚIA AUTORITĂȚILOR

VIDEO LITORAL TV: