ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Corpul neînsuflețit al lui Corneliu Vadim Tudor va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou marți după-amiază, informează Partidul România Mare (PRM), printr-un comunicat.

''Corpul neînsuflețit va fi depus la Biserica Sfântul Gheorghe Nou de la kilometrul zero al Bucureștilor începând de astăzi, 15 septembrie, orele 14,00. Vor putea să-i aducă un ultim omagiu toți cei care l-au iubit și l-au apreciat până joi, 17 septembrie, când va avea loc slujba de înmormântare, la orele 12,00, tot la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, după care va fi condus pe ultimul drum la Cimitirul Ghencea Civil'', arată comunicatul.

Toți membrii și simpatizanții PRM transmit condoleanțe familiei îndoliate.

Conducerea Senatului ia în discuție, în ședința Biroului Permanent de marți, o solicitare privind depunerea trupului fondatorului PRM la Senat.

Corneliu Vadim Tudor a decedat, luni seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală pentru probleme cardiace.

Fondatorul PRM a deținut patru mandate de senator și a îndeplinit atribuții de vicepreședinte și secretar al Senatului.