ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 16:55 Pro TV face precizări după mesajul postat de Laura Bretan, câștigătoarea concursului "Românii au talent", în care românca susține că nu a primit nici un ban din cei 120.000 de euro: 
 
"Laura Bretan este câștigătoarea sezonului șase Romanii au talent și a marelui premiu în valoare de 120.000 Euro. Banii vor fi virați în termenul stabilit, agreat și stipulat în contractul semnat de ambele părți. Termenul contractual nu a fost și nu va fi depășit", arată reprezentanții Pro TV.
 
(Știrea inițială)
 
Laura Bretan, tânăra româncă stabilită în Statele Unite, a uimit juriul cu vocea să interpretând muzică clasică. Această spune că n-a văzut încă niciun penny din premiul de 120.000 euro.

 "Am câștigat „Românii au talent” (premiul de 120.000 de euro), dar tot ce vreau să înțelegeți este că nu am făcut-o pentru banii, ci pur și simplu pentru a-i îndeplini dorința bunicului meu. Deși am câștigat primul lor, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, așa cum am făcut și până acum, pentru orfani și persoane fără adăpost, aceastea fiind două cauze în care cred foarte mult. Lăsați-mă să vă întreb: dacă un atlet câștigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiții? Doar pentru că a câștigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea. La fel e pentru toată lumea. Trebuie să muncești mult în continuare, să înveți, să te îmbunătățești și să faci tot ce poți. Singurul meu scop este de a împărtăși cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat, să îi fac pe toți fericiți cu vocea mea”, a scris ea pe Instagram.

Între timp Laura Bretan speră să câștige și varianta americană a concursului "Românii au talent” (”America’s Got Talent”), unde de asemenea este calificată în fazele finale.