ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La București, Alianța Părinților cheamă lumea la un protest. „Duminică, 7 Martie, începând cu orele 15.00, vă așteptăm la Parcul Izvor în fața Parlamentului la manifestație, pentru Libertate”, anunță Alianța Părinților într-un eveniment promovat pe Facebook

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare împotriva SARS-COV-2, Valeriu Gheorghiță, a declarat marți, într-o conferință de presă, că până la 1 martie s-au înregistrat 5.458 reactii adverse, rata de incidență a reacțiilor adverse fiind de 3,5 reacții adverse la 1.000 de doze de vaccin, informează SPS.

Potrivit oficialului, în luna februarie „vârsta mediană” a românilor care au avut reacții adverse după ce s-au vaccinat este de 39 de ani. El a precizat că se înregistrează „o tendință spre persoanele cu vârstă tânără” în ceea ce privește reacțiile adverse. Gheorghiță a menționat că femeile reprezintă 64% din persoanele vaccinate care au avut reacții adverse.

Cele mai întâlnire reacții adverse au fost:

  • 54% durere la locul injecției, tumefacție, erupție cutanata, stare de oboseală, febră, frison
  • 36% dureri musculare
  • 35% cefalee
  • 13% reactii digestive gastrontestinale

Nimic despre decesele suspecte.

NOI DOVEZI. Peste 500 de decese post-vaccin în Europa și peste 900 în America. În România subiectul e OMERTA. CIFRE și GRAFICE OFICIALE despre morți suspecte în urma vaccinurilor de Covid Pfizer/BioNTech și Moderna, din baze de date ale UE și SUA