ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: Mai multe benzinării din centrul Capitalei au fost blocate de protestatari după care s-a mers în Piața Victoriei. VIDEO 1:

VIDEO 2:

 

VIDEO 3 PE LARG:

ȘTIREA INIȚIALĂ:

În seara de Joi, 30 iunie, Bucureștiul se alătură protestelor împotriva dublării prețurilor la carburant, anunță Starea de Libertate:
 
„Mergem să protestăm împotriva acestui guvern și acestei clasei politice care vând România pe 2 lei și ne aruncă în scârbă 50 de bani ca să stăm cuminți. Articolul continuă după VIDEO:

Venim cu mașinile la ora 17 si umplem parcarea din fața Casei Poporului (Piața Constituției).
 
De unde pornim spre câteva benzinării ca să ne arătăm nemulțumirea față de prețul carburanților.
 
La ora 19, fără mașini de data aceasta, vom umple cu toții Piața Victoriei ca să cerem rezolvarea problemei prețurilor la carburanți, facturi și energie sau în lipsa unei soluții, demisia guvernului!

Pe canalul nostru de Telegram (https://t.me/StareaDeLibertate) vom continua distribuția de fliere si afișe pentru Joi. Aceasta postare e un avatar al evenimentului făcut de @Luis Bratu de la Legitimă Aparare (si sprijinit de @Calea Neamului). Link eveniment: https://fb.me/e/3iQeJF3dF.”
 
 „Azi, 30 iunie, adunăm din toată țara în parcarea mare din Piața Constituției din București (Casa Poporului) la ora 17:00 pentru a transmite guvernanților și politicienilor mesajul răspicat al tuturor românilor care au protestat zilele acestea la pompe împotriva prețurilor aberante. În aceasta parcare vom stabili unde ne oprim să alimentăm de banii care ne-au mai rămas. Punctul final al evenimentului este PIAȚA VICTORIEI, în fața Guvernului, ora 19.00! Acest eveniment este notificat legal la Primăria Municipiului București atât pentru Piața Constituției cât și pentru Piața Victoriei!”, scriu Luis Bratu de la Legitimă Apărare.
 
VOM REVENI CU DETALII PE PARCURSUL MANIFESTĂRII
 
La rândul său, Mihai Tîrnoveanu de la Calea Neamului transmite, de pe drum spre București: Guvernul este dator să plafoneze prețul la nivelul anului trecut! VIDEO: