ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PS Ambrozie, episcopul Giurgiului, a împlinit miercuri, 20 aprilie 2022, frumoasa vârstă de 53 de ani. Vă invităm să ascultați predica acestuia din duminica Floriilor, urându-i distinsului sărbătorit, la rândul nostru, LA MULȚI ANI! VIDEO 

Sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, a arătat PS Ambrozie, este considerată ca un preludiu al Patimilor, dar și ca o poartă spre Înviere. Cu toate că Mântuitorul intră în Ierusalim călare pe cel mai smerit animal, totuși mulțimile L-au primit ca pe un împărat; aceasta, pentru că Însuși Duhul Sfânt i-a luminat să înțeleagă și să-L mărturisească pe Împăratul lui Israel.

Duminică, 17 aprilie 2022, credincioșii ortodocși au prăznuit Intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. În vechea Catedrală Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Giurgiu, Sfânta Liturghie a fost săvârșită de Episcopul Ambrozie, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, în prezența unui număr mare credincioși, a informat Giurgiu Express.

Cu aproximativ o săptămână în urmă, pe 9 aprilie 2022, PS Dr. Ambrozie a împlinit 16 ani de la întronizarea ca Episcop al Giurgiului, fiind sărbătorit o zi mai târziu în noua Catedrală Episcopală din municipiul Giurgiu, la Duminica Sfintei Maria Egipteanca. 

ÎNTRU MULȚI ANI!