ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Social-democrații s-au întâlnit, miercuri, la sediul PSD pentru o ședință a Biroului Permanent Național, în contextul divergenţelor privind stabilirea președintelui interimar al partidului.

După o şedinţă de trei ore, BPN al PSD a desemnat-o, în unanimitate, pe Rovana Plumb drept preşedinte interimar al partidului. 

Întrebat, după şedinţa BPN, despre faptul că decizia a fost luată în unanimitate, Victor Ponta a spus că aceasta înseamnă că PSD este un partid unit.

La finalul întrunirii, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat la rândul său că este de acord cu varianta Rovanei Plumb pentru conducerea PSD până la congres.

”Rovana Plumb e o femeie cu experiență. Are sprijinul partidului, mai feminizăm și noi conducerea. Se impune un Congres. Vom vedea la Comitetul Executiv când îl vom stabili”, a spus Iliescu.