ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri că în urma discuției cu liderul PNL Nicolae Ciucă au convenit că primarul sectorului 3, Robert Negoiță, care s-a oferit să candideze la Capitală dacă se retrage Cătălin Cîrstoiu, va fi susținut în continuare doar pentru primăria de sector, transmite Știripesurse.
 
Amintim în context că analiza comportamentului primarului sectorului 3 într-o apariție publică l-a făcut pe liderul organizației Starea de Libertate, Pompiliu Diplan, să-l întrebe direct în față dacă e puțin „fumat”. VIDEO: Primarul Negoiță de la Sectorul 3 explica puțin ”fumat” că sistemul de recunoaștere facială din școli nu este pentru identificare biometrică. Astăzi se extinde în întreaga țară. LEGITIMĂ APĂRARE face o chemare pentru 15 Mai în Piața Victoriei

„Eu acum am vorbit la telefon cu dl Nicolae Ciucă înainte de această conferință de presă. Dl Robert Negoiță e candidatul comun al alianței pentru Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne. Dl Negoiță a avut discuție și cu mine, pe urmă și cu dl Ciucă, lucrurile nu s-au făcut pe ascuns. Există o comunicare foarte bună între mine și dl Ciucă”, a declarat Ciolacu.

„Eu mă bucur mult că dl Negoiță a văzut un eventual impas și s-a oferit să fie candidatul comun. Considerăm și eu și dl Ciucă că dl Negoiță este un candidat foarte bun la sectorul 3”, a adăugat liderul PSD.
 

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat joi că va accepta să fie candidatul la Primăria Capitalei din partea coaliției PSD-PNL dacă "partidul o va cere", în cazul în care medicul Cătălin Cîrstoiu își va retrage candidatura.

„Bucureștiul este capitala țării, în ultimii 4 ani Bucureștiul a suferit foarte mult de subdezvoltare și cred că noi trebuie să dăm dovadă de o mare responsabilitate și trebuie să ne luptăm cu toate forțele pentru București. În consecință, da, chiar dacă până acum am refuzat categoric, atâta vreme cât partidul o va cere și decizia va fi luată, eu nu mai refuz", a afirmat Negoiță.

Robert Negoiță a mai spus că au fost prezentate "niște analize care nu arătau foarte favorabil" în ce îl privește pe Cătălin Cîrstoiu, motiv pentru care "au fost aceste întâlniri nenumărate și lungi, complicate" în ideea de a găsi soluția pentru "această problemă".