ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


PNL și PSD se bat în mitinguri. Cu ocazia moțiunii de cenzură împotriva guvernului Ponta, care se va dezbate vineri în Parlament, nu doar liberalii vor organiza un miting, așa cum au anunțat încă de săptămâna trecută, ci și social-democrații.

După ce liberalii au anunțat organizarea unui lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, când se dezbate moţiunea de cenzură, PSD a depus la Primăria Capitalei cerere de autorizaţie pentru miting în acelaşi loc. Ambele solicitări au fost aprobate de primarul Sorin Oprescu, informează realitatea.net.

Vineri, la scurt timp după ce scandalul Ponta-DNA a izbucnit public, PNL a depus la Primăria Capitalei o cerere de autorizare pentru organizarea unui lanţ uman în jurul Palatului Parlamentului, estimând o participare de 5.000 de persoane. Luni, ameninţările lui Victor Ponta cu dosare penale şi contramanifestaţii s-au materializat în parte. PSD a depus la Primărie cerere de autorizare pentru organizarea unui lanţ uman, tot în jurul Paralamentului. 
 
Conform lui Blaga, în același loc și la aceeași oră urmează să participe 15.000 de oameni, din partea PNL, și tot at

Copreşedintele PNL a calificat drept "incredibilă" situaţia în care s-a ajuns și a precizat că liberalii se aşteaptă la provocări din partea PSD-iştilor. „Vor încerca să ducă la îndeplinire visul domnului Ponta: bătaie în stradă. Ne aşteptăm la provocări”, a spus el.