ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O profesoară de engleză din Oradea, Andreea Ciobanu, pacientă oncologică, a fost refuzată pentru internare și biopsie la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca sub pretextul testului Covid RT-PCR, care va fi abandonat în SUA până la sfârșitul lunii decembrie, deoarece dă rezultate imprecise, neputând deosebi virusul gripei obișnuite de noul coronavirus. Mai mult, femeia susține că, după ce a bătut drumul din Oradea la Cluj, a fost umilită de medicul oncolog pe motiv de convingeri covidiene. Nu au contat nici măcar faptul că aceasta era trecută prin Covid-19 și vindecată, iar la momentul prezentării la clinică, nu avea simptome de viroză.

„Am pornit la drum spre Cluj pentru biopsie. Sunt foarte tulburata, nu stiu de ce. Am o stare de anxietate. Rugati-va pentru mine!”, scria, luni, Andreea Ciobanu pe Facebook.

Ulterior, aceasta a informat despre cum a decurs „consultarea” la clinica de oncologie:

„Am fost refuzata pentru internare si biopsie la Institutul Oncologic Cluj pentru ca nu am avut test PCR. Doctorul i-a numit tâmpiți și idioți pe toti nevaccinații. Am venit special pentru asta, fiind pacient oncologic cu metastaza si mi s-a refuzat si testul rapid. A spus ca testul rapid e pentru vaxxinati iar testul PCR de 6 ore pentru nevaxxinati. Doctorul nu mai consulta pana joi deci ne intoarcem la Oradea. Deci sunt trecuta prin boala, perfect sanatoasa din punct de vedere covid si nu mai ajunge un test rapid. Pentru asta trimiti pacient bolnav grav de cancer inapoi acasa la Oradea!”, a mărturisit aceasta marți dimineață. 

Din fericire, în aceeași zi a reușit să-și facă operația în orașul de reședință:

„Am facut biopsia in Oradea, la un chirurg oncolog inimos, operatiunea a durat 8 minute, pe ceas! Cu anestezie locala si cusut cu tot! Deci pentru o intervenite de 8 minute am fost astfel umilita la Cluj si trimisa acasa! Plus drumuri cu trenul, cazare la hotel. Am reclamat cazul la comisia pentru abuzuri a Senatului! Va multumesc pentru sustinere! Nu o fac pentru mine numai ci pentru toti oamenii bolnavi din tara care au dreptul la a fi consultati si tratati cu omenie si respect! Si nimeni nu poate conditiona o internare de zi cu test PCR sau vaccin! Mai ales ca aceste obligativitati nu mi-au fost facute cunoscute nici de asistenta cand m-am programat nici pe site-ul Institutului Oncologic Cluj”, a relatat marți Andreea Ciobanu.

Se pare că medicul oncolog clujean a fost deranjat nu doar de faptul că orădeanca nu era vaccinată anti-Covid, ci și pentru sceptcismul ei la adresa campaniei de vaccinare. Iată ce scria ea pe Facebook înainte de a întreprinde deplasarea la Cluj:

„Se trezesc încet, încet vaxxinații și mă bucur enorm!
Am avut discuții cu diverse persoane vaxxinate care mi-au spus cum și-au dat seama că nu sunt protejați deloc de ser, cum rude vaxxinate de-ale lor s-au îmbolnăvit și au ajuns la spital, cum sunt amenințați sub presiuni din partea autorităților să își facă următoarea doză sub amenințarea anulării green pass-ului. Mi-au spus că se simt izolați de cei dragi ai lor, nu e distractiv deloc în cafenele și mall-uri goale, fără cei dragi, peste tot sunt îngrădiți cu spații de delimitare și buline pe care scrie "Stop!" Se vrea dezbinare totală între noi, distanță, izolare și însclavizare! Vor să ne înrobească și conștiința, liberul arbitru, mintea și în final sufletul! E absurd și totodată ridicol ceea ce se întâmplă și deja au realizat și ei. Deja se poate discuta cu ei, deci încercați, dragii mei. Spuneți-le de protestele ample la nivel mondial, de pierderea libertăților, a drepturilor constituționale, de abuzuri și amenzi discriminatorii, de distrugerea copiilor prin aceste seruri, de cazuri de paralizii, infectări și decese din cauza vaxxului. Dați-le exemplul Israel, cea mai vaxxinată țară cu explozie de infectări și decese. Spuneți-le de Australia că dacă nu ne opunem vehement și în masă, vom ajunge să ne aresteze poliția, să ne bată, să impună teroare și dictatură asupra tuturor! Spuneți-le de pecetea QR care va fi în final implantată ca chip în frunte și pe mâna dreaptă, conform scripturilor și științei actuale, cod introdus cu laser și vom fi conectați la rețeaua de internet 5g și manipulați prin tehnologie. Spuneți-le și arătați-le filmul cu oamenii înțepați care generează coduri de Bluetooth, cum pot fi deja detectați și monitorizați prin tehnologie și acesta e doar începutul! Și spuneți-le că nu din cauza nevaxxinaților mor oamenii la ATI, nici din cauză că nu s-au vaxxinat, ci din cauză că nu primesc tratamentul adecvat la timp, că nu au acces la tratamentul util din cauza lipsei medicamentelor antivirale în farmacii, genocid cu premeditare din partea lui Arafat și a echipei sale, pentru impunerea obligatorie a vaxxinării și a scopului final, codul QR”.