ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O campanie de dezinformare în masă, care folosește necrologuri false pentru a ascunde posibilele decese legate de vaccinuri, a fost demascată săptămâna trecută de medicul William Makis, anunță Frontline News.

Cazurile de persoane tinere și sănătoase care au murit subit și misterios din cauza unor evenimente cardiace sau a unor cheaguri de sânge s-au înmulțit, iar "experții" în domeniul sănătății s-au înghesuit să sugereze alte cauze decât vaccinurile cu ARNm COVID-19.
 
Printre cauzele propuse se numără uscarea părului, consumul de cafea sau ceai, tusea, nevaccinarea sau lipsa măștii, sunetul unui avion deasupra capului, curățarea zăpezii, săritul peste micul dejun, codurile poștale, salariile, părinții, "schimbările climatice", singurătatea, pozițiile de dormit, solul și altele.

Dr. Makis a constatat că pentru multe dintre aceste decese "misterioase" au fost create necrologuri care susțin că victimele au murit în accidente de mașină. Aceste articole apar la căutările pe Google pentru numele victimelor și sunt publicate pe bloguri și site-uri web neobișnuite. Frontline News a descoperit că multe dintre site-uri au fost create în 2021 sau mai târziu. Câteva exemple:

Samara Maloney

Influencerul din Trinidad Samara Maloney, de exemplu, a murit luna trecută din cauza unui anevrism cerebral brusc. 

Dar un articol publicat pe site-ul vietnamez Ntdmusic.edu.vn susține de mai multe ori că Maloney "s-a stins în mod tragic într-un accident de mașină".
 
Site-ul, creat în iunie, este înregistrat în Vietnam, deși conținutul său este în limba engleză.
 
Pe pagina "Despre noi", site-ul afișează doar un text de tip placeholder în limba latină. Pagina sa de pornire prezintă câteva articole despre averile nete ale celebrităților. Articolul despre Maloney poate fi găsit doar prin intermediul unui motor de căutare. Nu există conturi de social media legate de site.

Un alt articol susține, de asemenea, că Maloney a murit într-un accident de mașină. Articolul se află pe un site numit WealthyPeeps.com, care se concentrează, de asemenea, pe bârfele despre celebrități. Acesta enumeră un cont de Gmail și a fost înregistrat în Islanda în aprilie 2021.

Reed Ryan

Jucătorul de fotbal Reed Ryan, în vârstă de 22 de ani, care a jucat pentru Universitatea din Minnesota Duluth, a murit în mod neașteptat pe 28 noiembrie, în urma unui stop cardiac în timpul unui antrenament. 

Din nou, un articol de pe site-ul vietnamez susține că Ryan a murit într-un accident de mașină. 

Un necrolog de pe site-ul indian rajasdentalcollege.com spune, de asemenea, că Ryan a murit într-un "tragic accident de mașină". 

Dr. Jayson Tappan

Dr. Jayson Tappan, în vârstă de 53 de ani, un medic de urgență și veteran al Marinei americane din Virginia, a murit subit pe 8 noiembrie. Cauza morții nu a fost dezvăluită.

Site-ul vietnamez a publicat din nou un necrolog care susținea că Dr. Tappan a murit într-un accident de mașină. 

Un alt site, GeniusCelebs.com, a publicat o știre similară, susținând că Dr. Tappan conducea o Toyota Camry când s-a ciocnit cu un Ford F-150 și ambele vehicule au luat foc. Site-ul de bârfe despre celebrități a fost înregistrat în Islanda în iunie 2021 și arată foarte asemănător cu WealthPeeps.com.

Elizabeth Lynch

Elizabeth Lynch, în vârstă de 30 de ani, a murit subit pe 9 noiembrie în Louisville. Nu a fost dezvăluită cauza morții.

De data aceasta, atât site-ul vietnamez, cât și cel indian au susținut că Lynch a murit într-un accident de mașină incendiar. Un al treilea site, newsunzip.com, a publicat o știre similară și a raportat alte câteva detalii în mod incorect. De exemplu, acesta susținea că Lynch avea 21 de ani în loc de 30 și că a murit pe 8 noiembrie în loc de 9 noiembrie. Site-ul a fost înregistrat în Toronto în februarie 2021.

Dr. Makis a enumerat alte șase exemple de persoane care au murit subit în urma unui stop cardiac sau din cauze necunoscute, dar care au fost raportate ca fiind moarte în accidente de mașină. 

"Acest lucru are aspectul unei operațiuni a unei agenții guvernamentale sau a unei operațiuni sponsorizate de big pharma pentru a "otrăvi fântâna" raportării morții subite", a scris Dr. Makis.

"Mulți oameni au o durată de atenție extrem de scurtă și o căutare de 30 de secunde pe Google, care dă "accident de mașină" ca explicație pentru o moarte subită tragică, este mai mult decât suficientă pentru a liniști mințile celor 6x-vaccinați.

"Nu subestimați niciodată până unde vor merge marile companii farmaceutice și medicii, birocrații, politicienii și mass-media mituiți de acestea, pentru a menține frauda vaccinului cu ARNm încă un pic.

"Și da, asta include comandarea și plata unor necrologuri false privind decese subite proeminente în care exista o mare probabilitate de implicare a Vaccinului cu ARNm COVID-19, și etichetarea tuturor acestora ca fiind "accidente de mașină", pentru a descuraja raportarea lor."
 
În Marea Britanie are loc un proces colectiv contra AstraZeneca pentru decesele și vătămările grave provocate de serurile experimentale Covid produse împreună cu Universitatea Oxford. Supraviețuitorii solicită 80 de milioane de lire despăgubiri.