ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fondatorul Microsoft pariază pe redresarea sectorului și a devenit acționarul majoritar al lanțului hotelier Four Seasons, informează presa italiană.
 
Bill Gates a preluat controlul lanțului hotelier Four Seasons. Compania de investiții a fondatorului Microsoft a ajuns la un acord pentru a cumpăra o participație de la prințul saudit Alwaleed bin Talal, în ceea ce reprezintă un pariu pe redresarea hotelurilor de lux după pandemie. Cascade Investment a lui Gates plătește 2,2 miliarde de dolari în numerar pentru a-și majora participația la Four Seasons Holdings la 71,25%, de la 47,5% anterior, relatează LaRegione.

 
În acest moment, putem presupune că "pandemia" se apropie de sfârșit. Dacă principalul acționar al OMS a decis să facă profit și în sectorul hotelier, înseamnă că, peste puțin timp, oamenii vor călători din nou fără restricții: singura modalitate de a vedea jumătatea plină a paharului cu "filantropul" în viață.