ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fiecare zi aduce noi dovezi, pe care oamenii trebuie imperios să le vadă, despre ineficiența injecțiilor Covid-19. Trebuie să continuăm să răspândim adevărul, scrie publicația americană conservatoare NOQ Report.

Irlanda este națiunea-model din Uniunea Europeană la capitolul vaccinare universală. 90,11% din populația lor cu vârsta de peste 12 ani a fost vaccinată cel puțin o dată, iar 88,63% sunt „complet vaccinați”. Dacă ar fi să ne luăm după tot ceea ce am auzit de la Anthony Fauci și alții ca el, poporul irlandez ar trebui să fie pe punctul de a învinge Covid-19 și de a reveni la o viață semi-normală.
 

În schimb, se confruntă cu o creștere uriașă a numărului de cazuri de Covid-19, inclusiv în spitale, care nu au mai fost atât de pline de pacienți suferinzi de noul coronavirus din luna martie. Asta desființează cealaltă teorie din jurul vaccinurilor, potrivit căreia cei care au fost injectați pot contracta în continuare boala, dar sunt mult mai puțin susceptibili de a fi spitalizați. Aceasta, oameni buni, a fost o altă minciună.

Potrivit Gript.ie:

Irlanda înregistrează acum cel mai mare număr de pacienți internați în spital cu Covid-19 din luna martie încoace, în ciuda faptului că mai mult de 91% din populația cu vârsta peste 12 ani a fost vaccinată - cea mai mare rată de vaccinare din UE.

Numărul pacienților pozitivi la Covid din spitalele irlandeze se ridică acum la 513 - cifră care nu a mai fost atinsă de la sfârșitul celebrului val 3 din iarna trecută. 101 dintre aceștia se află la terapie intensivă săptămâna aceasta - ceea ce reprezintă o creștere față de numărul de 74 înregistrat săptămâna trecută.

Directorul medical al Irlandei, Dr. Tony Holohan, a declarat că este „din ce în ce mai îngrijorat de incidența tot mai mare a bolii la nivel național”.

Potrivit Irish Times, Dr. Anne Moore, specialistă în vaccinologie la University College Cork (UCC), a declarat că numărul cazurilor va crește până când va exista un „vaccin care să blocheze transmiterea”, deoarece protecția împotriva transmiterii oferită de actualele vaccinuri a început deja să scadă.

„Cred că, în cele din urmă, va trebui să impulsionăm restul populației... pentru că vom asista la o creștere uriașă a numărului de cazuri”, a spus ea.

Până în prezent, peste 91% din populația irlandeză cu vârsta peste 12 ani a fost vaccinată, ceea ce face ca Irlanda să fie cea mai vaccinată țară din întreaga UE.

Unii ar putea crede că vârful infectărilor se înregistrează în zonele din Irlanda cu o rată de vaccinare mai mică decât media, însă, în realitate, este exact invers. Cele mai mari creșteri a numărului de cazuri au fost înregistrate într-un oraș care are și cel mai mare procent de locuitori vaccinați:

Zona electorală de sud a orașului are o rată de incidență la 14 zile de 1.486 de cazuri la 100.000 de locuitori, de trei ori mai mare decât media națională, care se situează la 493 de cazuri la 100.000 de persoane.

Zona electorală adiacentă Tramore-Waterford City West are o rată la 14 zile de 1.121 la 100.000, conform ultimelor date săptămânale publicate de Centrul de Supraveghere a Protecției Sănătății din cadrul Executivului Serviciului de Sănătate.

Waterford are cea mai mare rată de vaccinare din țară, 99,7% dintre adulții cu vârsta peste 18 ani (înregistrați la ultimul recensământ) fiind complet vaccinați. Comitatul a trecut de la una dintre cele mai scăzute rate de infectare cu Covid-19 din Irlanda la una dintre cele mai ridicate.

Da, citiți corect. Într-un oraș cu o absorbție astronomică de „vaccinuri” Covid-19 pompate în populația adultă, se înregistrează în prezent cel mai mare număr de cazuri din țară. Potrivit spuselor regimului Biden-Harris și ale presei centrale, acest lucru este absolut imposibil, deoarece ne aflăm în plină „pandemie a nevaccinaților”.

Este timpul ca americanii să înceteze să mai ignore realitatea și să pretindă că știința se bazează pe comunicatele de presă ale CDC. Ei ne mint. Atât de simplu este. Mint în legătură cu eficiența vaccinurilor. Mint în legătură cu siguranța vaccinurilor. Ei au o agendă de a injecta cât mai mulți oameni posibil. Se folosesc de o propagandă coordonată, pură manipulare, și de idioții utili din jurul nostru, pentru a-și impune agenda cât mai repede posibil, înainte ca oamenii să se trezească la adevărurile care sunt ușor accesibile oricui se documentează cât de puțin.

Aceste evoluții nu au fost mediatizate în niciun fel de presa americană convențională. Datele demontează complet și cu o precizie izbitoare tot ceea ce guvernul nostru și celelalte marionete Big Pharma ne spun de luni de zile. În timp ce regimul Biden-Harris continuă să ne vândă ideea falsă a unei „pandemii a celor nevaccinați”, se pare că lucrurile stau exact invers.
 

„Rămâneți sârguincioși. Luptați lupta cea bună. Răspândiți informația. Rugați-vă. Există atât de multe forțe adverse care înăbușă adevărul. Este o chestiune de supraviețuire pentru noi să continuăm să tragem semnale de alarmă cât mai puternic cu putință”, îndeamnă, în încheiere, JD Rucker, autorul articolului citat