ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Clipe de panică la bordul unui avion. Pilotului i s-a făcut rău în timpul zborului, iar aeronava, la bordul căreia se aflau 100 de persoane, a aterizat de urgență, transmite Româniatv.

Aeronava, care a plecat din Londra și zbura către Agadir, în Maroc, a aterizat de urgență la Faro, în Portugalia, după ce pilotului i s-a făcut rău, iar copilotul a activat alerta roșie.
 

În urmă cu două zile, un avion Austrian Airlines a trebuit să se întoarcă din drum la două ore de la decolare după ce cinci din cele opt toalete s-au stricat în timpul zborului care transporta 300 de persoane de la Viena la New York.

Echipajul a decis să se întoarcă după ce a constatat că o problemă tehnică împiedica spălarea corectă a toaletelor, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene, mai relatează sursa citată.