ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Momente de panică la o nuntă din Botoșani. Deși în mod obișnuit mireasa este în centrul atenției, de această dată mirele a reușit să "fure” spectacolul la miezul nopții, scrie Știripesurse.

În ziua nunții sale, mirele a fost transportat de urgență cu ambulanța chiar de pe ringul de dans. Bărbatul, care împlinea 44 de ani în aceeași zi, a căzut inconștient în timp ce dansa alături de mireasă și invitați.

Incidentul a avut loc în weekend, la o sală de evenimente din apropierea orașului Botoșani, aproape de miezul nopții. În momentul în care toți se așteptau să fie furată mireasa, mirele, dansând alături de invitați, a început să se simtă rău și s-a prăbușit inconștient. Cei din jurul său, speriați, i-au acordat primul ajutor și au sunat la 112 pentru a cere asistență medicală. În cădere, bărbatul s-a lovit puternic la nivelul nasului și feței.

O ambulanță a sosit rapid la fața locului și l-a preluat pe mire, care era plin de sânge. „Pacientul prezenta un traumatism cranio-facial și un traumatism al piramidei nazale. A fost transportat la Urgențe, unde a fost stabilizat.
 
După o perioadă de supraveghere, a solicitat externarea la cerere, probabil pentru a se întoarce la invitați. A plecat cu recomandări medicale”, a declarat un angajat al UPU-SMURD pentru Monitorul de Botoșani.

Mireasa a rămas alături de invitați, în timp ce o parte din familie l-a însoțit pe mire la spital.