ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Editura și Librăria Sophia puteți găsi o nouă carte cu învățături ale vrednicului de pomenire Părinte Arsenie Papacioc apărută la 11 ani de la trecerea sa la Domnul: „Cuvintele unui apostol al iubirii.”

„În această carte învățăturile părintelui Arsenie Papacioc au fost organizate pe diferite teme.

Vei întâlni cuvântul adevărului, cuvântul inimii, cuvântul vibrant, cuvântul îndrumător, cuvântul dătător de nădejde, cuvântul...

Sunt sigur că și tu, cititorule, vei găsi cuvântul de care ai nevoie.” - Sorin Alpetri


„Dacă poți acum și nu vei vrea, va veni vremea când vei vrea și nu vei mai putea.

Să știți că, după ce veți ajunge la capătul vieții, mai este un drumeț care merge mai departe: sufletul.”

„Acum ascultați: pentru toate păcatele omului Dumnezeu a rânduit două judecăți. Ori aici, cu lacrimi la duhovnic, care te înțelege, și păcatele de care te pocăiești nu se mai au in vedere la judecata cea mare, unde nu te va mai judeca mila Lui, ci dreptatea Lui.

Deci, vă pun înainte apă și foc; alegeți pe care voiți”

„Mai ales nu vă descurajați. Aici sunt toată lupta subtilă a sfintelor noastre paterice și o mare taină a vieții duhovnicești, de a ne ridica, de a nu rămâne sub piatra grea și îngrozitoare a căderii. Cuvânt mare vă spun: în ordinea cea mai duhovnicească nici nu mai există cădere, există numai ridicare.”

Părintele Arsenie Papacioc

Vedeți în continuare o GALERIE FOTO In Memoriam:

Sfântul Părinte Arsenie Papacioc, Duhovnicul de la Marea Neagră

Vezi galeria Sfântul Părinte Arsenie Papacioc, Duhovnicul de la Marea Neagră