ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cursul 100 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații speciali ai părintelui Bogdan Florin Vlaicu, preot paroh la Parohia Ortodoxă Română Charleroi, din Belgia:

Marina-Ioana Alexandru, avocat la Baroul București, mediator, apărătoare a drepturilor si libertaților ființei umane, Tatiana Petrache, filolog, pedagog și scriitor, Geanina Hagimă, medic ginecolog din Pitești, Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, Cătălin Sturza, scriitor și publicist, și părintele arhimandrit Mihail Stanciu de la mănăstirea Antim din București, doctorand în teologie la Tesalonic și inginer. În acesată ediție jubiliară festivă, vom vorbi despre bilanțul cursului nostru emisiune la aniversarea a 100 de întâlniri de priveghere întru cugetare și dezbatere liberă, despre bilanțul crizei pandemice la 3 ani de la declanșare, și despre semnificația praznicului Bunei Vestiri.

Această ediție jubiliară a fost urmată de Cursul 101 de vindecare sufletească la vremea crizei cu mască: o dezbatere cu invitații speciali ai părintelui, doctorul Damian Baciu, medic pediatru din Brașov, doctorița Oana Mihaela Secară, medic igenist și dermato-venerolog din Onești, și profesorul doctor Alexandru Paul, specialist în antroplogie medicală și neuroștiințe, din Arad.

S-a discutat despre excesul de mortalitate și efectele adverse după inoculare la copii și adulți, despre terapia propusă recent în Statele Unite pentru combaterea acestor efecte negative, despre medicina adevărată versus politica medicală și despre efectele neurologice ale inoculării.

Cele două emisiuni VIDEO mai sus.

Redacția ActiveNews îi mulțumește Părintelui Bogdan Florin Vlaicu pentru colaborare și îi adresează calde Felicitări! Doamne, ajută!