ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul preot Calistrat de la Iași, care anunțase pe 5 septembrie că este infectat cu noul coronavirus și are simptome ușoare, a postat luni, 7 septembrie, un mesaj cu fotografia lui din spital și mărturisirea că se simte bine, iar simptomele au dispărut. El a infirmat astfel zvonurile panicarde care îl zugrăveau zbătându-se „între viață și moarte”.

„DOAMNE, MÂNTUIEȘTE PE CEI BINE CREDINCIOȘI !!!

- La insistența mai multor mesaje repetate, că aș fi bolnav și nu vreau să spun, vă comunic scurt că sunt foarte bine, nu am absolut nimic, tusea a dispărut, respect tratamentut impus de specialist cu toată seriozitatea.

- Mâine voi fi verificat dacă mai există ceva virus Covid în mod pozitiv.

- Ascult on-line, privegherea la praznicul Maicii Domnului acum de 8 Septembrie, nu am nici cea mai vagă formă de indispoziție de sănatate.

- Respect la toți iubitorii paginii noastre, care trebuie să înțeleagă că regulile medicale ne ajută să nu infectăm pe alții.

- Spitalul nu face abuz, respectă niște reguli stricte de protocol medical, stabilite de specialiști, obligat 14 zile cred, că nu ne vom putem întâlni, la slujbe sau cu credincioșii, dacă examinarea medicală o va confirma.

- "Unde este lege, nu este tocmeală"!(Proverb).

- Vă iubesc și vă doresc o noapte binecuvântată”, a scris părintele Calistrat, luni seară, pe Facebook