ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!



Părintele Constantin Necula, unul dintre fondatorii Coaliției pentru Familie, a anunțat că se retrage din viața publică. Decizia sa, anunțată la Radio România Actualități, vine în urma rezultatelor la Referendumul pentru Căsătorie. Dar, a precizat ulterior părintele Necula într-o postare pe Facebook,  „retragerea din viața publică nu înseamnă că renunț la luptă! Biserica nu e viața publică!!

„Mă voi retrage din viața publică – e un gând care îmi trece foarte des prin minte. Am să mă retrag și am să tac, din dorința de a-i lăsa pe ceilalți să vorbească. Am remarcat că sunt foarte mulți dispuși să vorbească împotriva Bisericii, a societății creștine. Le doresc succes! E o tristețe care m-a cuprins, pe care nu o voi birui decât în Liturghie”, a spus părintele Necula.

„E prima dată când am înțeles de ce Mântuitorul nu a răspuns la toate întrebările, ci doar la cele ale oamenilor care vor cu adevărat să se îndrepte. Acum e aceeași ură, aceeași aroganță socială, aceeași dictatură a propriei opinii împotriva celorlalți și, în acest marasm, aceeași Biserică răstignită a nu știu câta oară de oameni care cred cu adevărat că Biserica ar trebui să le negocieze păcatele. Regret!”, a spus părintele Necula la Radio România Actualități.