ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fragmente din predica Părintelui Dan Bădulescu la sărbătoarea Sfinților împărați Constantin și Elena (21 mai 2021):Covidismul ajunge o nouă „religie”! Trebuie să cred pe cuvânt ce s-a scris în broșura trimisă preoților: că vaccinul e gratuit, opțional și SIGUR. Aceasta trebuie în primul rând dovedit. Dar medicina de azi nu mai dovedește și nu mai demonstrează: afirmă! Postulat! Dacă nu credeți, vine amenda! Avocatul Poporului a stabilit că vaccinul este doar opțional, nu obligatoriu. Nici un angajator nu are voie să silească angajații. Dar de facto, el așa devine: obligatoriu. Nu poți să mai faci nimic. Momentan nu am ajuns la situația din Grecia. Unii au spus că măsurile s-au relaxat mai mult la presiunile străzii, dar dăm slava lui Dumnezeu că este voia Lui! Să nu mai gândim doar în termeni omenești. Plandemia e cel mult 20 % medicală - alții au zis doar 10% - , restul este politic, economic, militar și duhovnicesc. Chestiunea duhovnicească este greu de abordat dar este cea mai importantă. Să fim atenți și să luăm exemplul Sfinților Împărați întocmai cu Apostolii: nu uităm Cine e pe locul întâi. Mai în detaliu, în înregistrarea puternică de mai sus.

Cine are urechi să audă.

Citiți și În atenția Patriarhiei Române și a tuturor preoților, monahilor și credincioșilor din România: FALSURILE DIN BROȘURA GUVERNULUI PRO-VACCINARE, demontate de societatea civilă creștină. STUDIUL SPECIALIȘTILOR PRO VITA - Medici pentru Consimțământul Informat