ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Reflecții la sfârșit de an și început de An Nou

Anul 2023 bate la ușă. Anul 2022, ceva mai liber decât 2021, a fost un an dificil, cu sacrificii, în care mulți Oameni din România și de pe întreaga planetă s-au trezit.

Sunt recunoscătoare lui Dumnezeu că trăiesc în aceste vremuri și că m-a luminat să aleg calea Adevărului!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru Oamenii pe care i-am cunoscut în această perioadă!

Asemenea trăiri sunt greu de exprimat în cuvinte, dar iți umplu sufletul cu lumină, căldură și energie pozitivă. Dacă nu ar fi fost această perioadă de trezire, aș fi trăit în inconștientă, fără să înțeleg prea multe despre mine și despre lumea aceasta.

Deși tabloul actual este unul înfricoșător, în care libertatea și chiar supraviețuirea speciei umane sunt grav amenințate, această perioadă este una de trezire spirituală, reprezintă o șansă reală oferită omenirii să se transforme, să se curețe de păcate prin smerenie și dorință reală de îndreptare.

Sunt mulți oameni care s-au deșteptat, însă sunt încă puțini cei care acționează.

Mulți așteaptă un personaj salvator care să vină să lupte pentru ei și copiii lor. Eu cred că transformarea trebuie să înceapă în fiecare și că fiecare trebuie să devină un soldat în lupta pentru o lume mai bună.

Acesta este cel mai important război din istoria omenirii și nu trebuie pierdut!

Unii sunt atât de scârbiți de valul de anomalii încât au decis să se detașeze de toate informațiile, evenimentele ignorându-le. Alții consideră că sunt insignifianți, că intervenția lor nu poate schimba soarta acestui război. Aceste atitudini defensive nu fac decât să scadă șansele oamenilor de a câștiga.

Printre cei treziți, dezbinarea este încă mare, oamenii sunt mult prea mândri, nu-și văd și nu încearcă să-și corecteze propriile defecte, ceea ce arată că deși transformarea este în curs, va mai dura ceva timp până se va finaliza. Cu cât renunțarea la orgolii, lene și alte metehne este mai greoaie cu atât sacrificiile umane vor continua și războiul se va prelungi.

Cred că este important să redescoperim înțelepciunea și sfaturile peste timp ale unor mari români, dintre care amintesc:

Petre Țuțea: „Incapacitatea de guvernare a astora s-ar putea sa fie sansa hoitului român să devina viu…”

Părintele Justin Pârvu: „Poporul român e mai ușor de exploatat. Însă îngăduința românului este până la un moment dat. El este îngăduitor, dar până când îl superi prea tare; atunci nu îl mai poți opri din năvala lui și reacționează, numai că trebuie să îi ajungă cuțitul la os. (...) Stăpânii lumii, masoneria, se vor împiedica de virtuțile creștine și vor pierde. Forța satanică a stăpânilor lumii va fi învinsă de blândețea și smerenia creștinilor. Tehnica lor se va risipi ca fumul, dar principiile morale creștinești nu vor putea fi distruse niciodată. Nu există o forță materială care să doboare credința creștinilor.”

„Tinerii și copiii de azi au o inteligență foarte ridicată și această inteligență îi va ajuta să vadă unde este Adevărul. Această generație a fost înșelată și manipulată, fără voia ei, spre toate deșertăciunile lumii, de aceea și Dumnezeu va fi mai îngăduitor cu ea și îi va da forța să vadă. Și acești tineri pe care îi vedeți acum, vor fi salvarea noastră. Eu cred într-o renaștere spirituală a tineretului nostru, care se va ridica din toate aceste căderi. Așa cum Dumnezeu a făcut din tâlhari sfinți, tot așa va face și cu acești tineri de azi. Dumnezeu nu va rămâne batjocorit prin știința satanică a modernismului de azi. Și prin renașterea tineretului ortodox se va restabili un echilibru în viața noastră.”

Un An Nou cu Pace, cu unitate în lupta pentru Adevăr și Libertate și cu cât mai multe conștiințe trezite!

Doamne Ajută!

Redacția ActiveNews vă spune La Mulți Ani!