ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Arhidiaconul Mihail Bucă, marele și inimosul protopsalt care nu a ezitat niciodată să sară împreună cu minunatul grup psaltic al Catedralei Patriarhale TRONOS în ajutorul oricui era în nevoi sau suferință și pentru orice cauză umanitară, are, și el, acum, nevoie de ajutor. Fiica sa cea mai mică, Irene, are o problemă medicală pentru care necesită atât rugăciunile noastre cât și un sprijin financiar pentru tratamentul unei boli crunte căzute pe neașteptate în inima familiei sale. Cu delicatețe, ne trimite un zâmbet de la Irene și un mesaj de mulțumire de la Spitalul Fundeni.

 Să continuam să-i susținem puișorul, fiecare după puteri!

„Dragilor,

Mari minuni fac rugăciunile voastre! Odorul nostru, Irene, după mai bine de 10 zile de chin, a reușit să vadă razele soarelui. A zâmbit, iar lacrimile noastre nu sunt doar de durere și tristețe. Au și multă bucurie, recunoștință și speranță.

Eu și Daniela, soția mea, internată, alături de Irene, la Institutul Fundeni, vă mulțumim pentru rugăciuni și gândurile care, iată, lucrează! Slăvit fie numele Domnului!

Vă mulțumim pentru ajutorul financiar și mulțumim cadrelor medicale de la Institutul Fundeni pentru profesionalismul și dăruirea lor.

Doamne-ajută!”

Reluăm Apelul său inițial:

Alături de Irene!

„Sunt Arhidiaconul Mihail Bucă. Cei mai mulți mă cunoașteți de la Catedrala Patriarhală, unde slujesc din 1997. Sunt fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic TRONOS al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Alături de soția mea, Daniela, Dumnezeu ne-a binecuvântat, în căsnicia noastră, cu Nicolae, Maria, Iustin, Anastasia și micuța Irene.

Despre Irene vă voi vorbi în acest mesaj către voi. În urmă cu câteva zile, fetița noastră a fost diagnosticată cu Leucemie acută mieloblastică.

Mulți dintre voi ne sunteți alături și vă simțim rugăciunile și încurajările, care înseamnă enorm în această grea perioadă. Mulți dintre voi sunteți Alături de Irene iar ea știe. Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte.

Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța noastră.

Vin în fața voastră cu acest mesaj pentru că Irene are nevoie de sprijinul vostru. Pentru a beneficia de o asistență medicală de ultimă oră, dat fiind diagnosticul, dar și faptul că Irene suferă și de Sindromul Down, vă solicităm ajutorul material.

În acest sens, am deschis trei conturi la BCR, unul în RON, unul în EURO și unul în USD. Donația se poate face prin transfer bancar.

Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina

Cont Ron: RO 09 RNCB 0087 1710 2446 0002

Cont Euro: RO 79 RNCB 0087 1710 2446 0003

Cont USB: RO 79 RNCB 0087 1710 2446 0004

Doamne, ajută!”