ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Nicolae Tănase, parohul de la Valea Plopului, va conferenția marți în Capitală la invitația ASCOR București. Prelegerea sa, intitulată „Postul, perioadă de pregătire a tinerilor pentru Viață”, va fi găzduită, începând de la ora 19:00, de Facultatea de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” din București, în Amfiteatrul „I.G. Coman”, informează Basilica.ro.

Aceasta este cea de a doua conferință organizată de ASCOR București în Postul Mare și va fi transmisă pe paginile de Facebook și Youtube ale Trinitas TV și ASCOR București.

Părintele Nicolae Tănase, prin așezămintele de la Valea Plopului și Valea Screzii, județul Prahova, are grijă sute de copii orfani sau defavorizați.

Este un pionier al activității pro-viață din România, fondând în 1990, împreună cu poetul și intelectualul creștin Ioan Alexandru, mișcarea „Salvăm vieți – Pro Vita Brâncoveanu”.

Patronul spiritual al mișcării, Sf. Constantin Brâncoveanu, a avut 11 copii.

Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews