ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Parlamentarul conservator Andrew Bridgen a fost suspendat din funcție după ce a afirmat că vaccinarea  anticovid reprezintă o crimă împotriva umanității, comparabilă cu holocaustul, relatează BBC.

"După cum mi-a spus un consultant cardiolog, aceasta este cea mai mare crimă împotriva umanității de la Holocaust încoace", a afirmat parlamentarul.

Simon Hart, șeful de grup al conservatorilor, a declarat că comentariile au "depășit orice limită" și au provocat o mare ofensă.

La rândul său, premierul Rishi Sunak a condamnat comentariile, numind comparația "absolut inacceptabilă".

În prezent, parlamentarul ispășește o suspendare de cinci zile din Parlament pentru încălcarea regulilor parlamentare privind înregistrarea intereselor financiare.

Cel mai mare acuzator al său, Matt Hancock, este cel care a deținut în perioada pandemiei funcția de Secretar de Stat pentru probleme de Sănătate. 
 
Hancoock este acuzat că a achiziționat și introdus în protocolul medical produsul farmaceutic Midazolam, care le-a fost administrat pacienților internați cu Covid, medicament care afectează grav respirația și se presupune că ar fi cauzat decesul multora.